Mihai Morar, declarație șoc la Radio ZU: „Din aprilie nu mai am niciun…!”

Publicat: 24 iul. 2020, 17:26 Autor: ileana.ghinea Vedete

Mihai Morar a dispărut de la TV. Mulți au observat acest lucru, majoritatea întrebându-se ce s-a întâmplat. Revine, nu revine?

Dispariția lui de pe sticlă să aibă vreo legătura cu pandemia de coronavirus? Să fie o schimbare de plan din punct de vedere profesional? Cumva, răspunsul la această întrebare a venit în această dimineață, în direct, în cadrul matinalului pe care îl prezintă alături de Daniel Buzdugan și Emma Ștefan.

„Din aprilie nu mai am contract cu vreo televiziune din România!”, a spus îndragitul om de radio.

Din ce-și câștigă Mihai Morar existența?

Familie mare, cheltuieli pe măsură. Pentru cine se îngrijorează de finanțele pe care le produce fostul prezentator TV, veștile sunt bune. Mihai Morar tocmai ce și-a deschis a doua cafenea Emozia, job-ul la ZU merge ca uns, iar contractele de publicitate par a se înmulți, dacă ne uităm pe contul lui de Instagram.

Ne bucuram și îi dorim de bine.

Altfel, acum Mihai Morar reușește să-și petreacă mai mult timp cu familia, cele trei fete – Mara, Cezara și Roua, și cu soția lui, Gabriela Morar.

Mihai Morar a publicat prima poza cu fetita lui:

Și, pentru că tot am adus vorba despre familie, iată ce frumos vorbește DJ-ul despre jumatatea lui: „Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru ca știu că am o nevasta mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizarii unei familii, al organizarii treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”.

Altfel, secretul longevitații în cazul familie Morar este unul singur: „Cred ca e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibe nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții ți aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde”.

Publicat: 24 iul. 2020, 17:26 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă