Cum se înțeleg în realitate Mihai Morar și Daniel Buzdugan: ”Nu ne facem concediile împreună, nu ieșim la masă…”

Publicat: 31 Jan. 2022, 11:03 Vedete

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar formează unul dintre cele mai bine sudate cupluri de prezentatori din lumea radioului, dar, chiar dacă sunt celebri, ascund multe secrete.

Jumătatea lui “Buzdu” a vorbit, în exclusivitate despre cum arată relația dintre cei doi prezentatori. Despre cât timp petrec împreună în afara programului de emisie, dar și despre existența unor eventuale gelozii profesionale, caracteristice oricărui “cuplu”.

Longevitatea și consecvența par a fi două virtuți care îi caracterizează pe cei doi crainici. Chiar dacă acum l-au primit în angrenajul echipei lor și pe actorul Vlad Drăgulin.

“Dacă îl am pe Buzdugan, dacă o am pe Emma, dacă mai vine și Drăgulin, pot să fac emisiune oricât, pot să îmi fac carantina cu ei, să fim 24 de ore în direct!” , a dezvăluit Mihai Morar.

Mihai Morar explică faptul că unitatea trebuie să fie prezentă mai mult în timpul emisiei și mai puțin în afara programului de la radio. Ba, mai mult, acesta pune accentul pe similitudinea care îl apropia de colegul Buzdugan la începuturile în radio, aspect care s-a diminuat în timp.

El a povestit despre ”chimia” pe care a avut-o cu Daniel Buzdugan încă din debutul în emisiunea matinală. Chiar dacă îi unește mai mult de un deceniu și jumătate de prietenie, prezentatorul susține că, odată cu trecerea anilor, au dispărut geloziile, supărările și posesivitatea.

Cine este soția lui Mihai Morar

Mihai Morar şi soţia lui, Gabriela, sunt unul dintre cele mai discrete şi mai solide cupluri din showbiz. S-au cunoscut în 2006, pe vremea când erau colegi la Radio 21. Au fost mai întâi amici, apoi iubiţi şi după doar şase luni de relaţie s-au căsătorit. La sfârşitul lui 2008, Mihai şi Gabriela au devenit părinţi de gemene.

“M-am hotărât să mă însor după două luni de relaţie. Ne cunoşteam, eram colegi la radio şi ştiam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră şi i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relaţie, dar s-a întâmplat ca, în acelaşi timp, să se rupă ambele relaţii. Eu, trezindu-mă singur, văzând că şi ea este singură, am decis să fim împreună.

Am făcut nunta la Baia Mare. Acolo este familia mea, acolo sunt prietenii mei. Sincer vorbind, eu nu mă vedeam însurat până la 35 de ani. Pe Daniel Buzdugan l-am cunoscut când era deja însurat, venise de la Iași. Eu n-aveam nici un gând atunci. Dar nu a trecut un an și m-am însurat și eu”, a povestit Mihai Morar.

Publicat: 31 Jan. 2022, 11:03 Vedete
Pe aceeași temă