Cum l-am surprins pe Mihai Morar prin oraș, după ce a renunțat la televiziune! Imagini emoționante din timpul unei ședințe foto ad-hoc

Publicat: 17 Nov. 2020, 22:28 Vedete

Să-l vezi pe Mihai Morar tată de carieră părea, până acum un an și jumătate, o ipostază aproape imposibil de obținut. Sigur, se ocupa din umbră de educația și binele gemenelor, Mara și Cezara, dar lăsa la vedere extrem de rar acest lucru. Bărbat ocupat și cu responsabilități multiple din punct de vedere profesional, muta treburile casnico-familiale pe seama soției, Gabriela.

„Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”, povestea DJ-ul Radio ZU la un moment dat.

Privind în urma cu un an si jumătate, lucrurile așa erau, într-adevăr. Proiecte profesionale multiple, angajări în tot felul de evenimente publice, timpul lui Mihai Morar era „centimetric” organizat. Luna iulie a anului 2019, însă, i-a schimbat cumva perspectiva asupra vieții, iar acest lucru este ușor de vizualizat pe conturile social media care-i aparțin. Atunci a venit pe lume cea de-a treia fetiță care-i poartă numele, iar ordinea priorităților deodată surprinzător s-a schimbat. Din acel moment, marele public a avut ocazia să-l descopere pe Mihai Morar tatăl – afectuos, „important” prezent în viața de familie – de data aceasta și în mediul public, nu doar în mediu privat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Un astfel de moment a fost surprins zilele trecute de colegii noștri paparazzi Ciao.ro. Mihai Morar și fetița lui, Roua, într-un moment în care tatăl și-a distrat micuța într-unul dintre cele mai frumoase moduri inventate vreodată.

Copila râdea de mama focului, în timp ce al ei tată o arunca din brațe în sus, și apoi o prindea la loc, cu siguranța pe care doar dragostea de părinte o poate „comanda”. Momentul a fost imortalizat de doamna Morar, Gabriela, iar mai apoi a servit drept manifest pentru purtarea măștii, manifest pe care omul de radio l-a postat pe contul lui de instagram.

De altfel… tot în acest an și jumătate de când a venit pe lume Roua, omul de radio a scris poate cele mai frumoase texte din viața lui, multe dintre ele dedicate minunii care le-a intrat în familie la această vârstă a maturității când altfel înțelegi lucrurile.

„Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură / Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua. / Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură, / Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!”, scria Morar, de exemplu, la botezul micuței Roua.

Sau… să nu uităm de …

„SCRISOARE PENTRU COPILUL MEU.
PENTRU ROUA.

Draga mea,

Trăiește cu capul pe umeri. Iubește cu mâna pe inimă. Din tot sufletul. Iubește chiar și cu inima din cap. Și, uneori, chiar și cu creierii din inmă. Muncește cu rațiunea. Dansează cu emoția. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Și nu te lua prea în serios. Joacă-te la orice vârstă. Joacă-te frumos.

Să fii Bine. Să faci bine. Chiar dacă binele se vinde rău. Fugi de rău. Chiar dacă răul se vinde bine. Răul se vinde și se cumpără. Binele rămâne. Și, în definitiv, chiar dacă nimeni nu mai crede asta, Binele nu are cum să nu învingă. Nu răni decât în cazul în care ți-ai vindecat toate rănile. E foarte ușor să rănești, dar cel mai greu e să vindeci rănile.

„Iubește-te mai întâi pe tine”

Vezi ce faci tu cu viața, nu ce face viața cu tine. Pentru asta, iubește-te mai întâi pe tine. Îndrăgostește-te de tine. Ceartă-te cu tine, din dragoste de tine. Greșește, iartă-te și vei învața mai mult din înfrângeri decât din victorii. Vei suferi, dar viața este suferință. Nu-ți fie frică! Iubirea este medicamentul suferinței. Adevărul este lucrul manual al iubirii. Opusul iubirii nu e ura, ci frica. Există doar două emoții: iubirea și frica. A trăi în curaj înseamnă a trăi în iubire.

Trăiește viața în Iubire. Viața nu îți dă întotdeuna ceea ce îi ceri, dar îți va da ceea ce ai nevoie. Nu pune preț pe bunăstare. Bunăstarea vine atunci când ți-e bună starea. Ai grijă de mintea ta, de corpul tău, de sufletul tău. Stăpânește-le, antrenează-le, hrănește-le, deopotrivă, pe toate trei. Chiar dacă vei ieși din zona de siguranță, asta te va face liberă. Oamenii, de fapt, vor siguranță, nu libertate. Tu fii liberă!

„Să nu uiți niciodată de „acasă”

Poți visa să ai o casă. Sau mai multe. Dar să nu uiți niciodată de „acasă”. „Acasă” nu e un loc. „Acasă” e ceea ce îți place ție să faci cel mai mult pe lumea asta. „Acasă” e ceea ce iubești și te iubește necondiționat. Mereu când eșuezi, te vei putea întoarce „acasă”. Iar când vei avea succes, întoarce-te tot „acasă”. Nu pluti pe aripile propriului succes, în câteva zile îl va uita toată lumea. Ceea ce contează e „acasă”.

Trăiește fain și simplu. Chiar dacă fain și simplu e complicat în ziua de azi. Și va fi și mai complicat de mâine încolo. Rămâi cu picioarele pe Pământ. Dar dansează cu stelele. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Și nu te lua prea în serios. Joacă-te frumos. Mai puțin atunci când iubești. Ai grijă de Iubire. Pentru că Iubire e tot ceea ce îți pot da.

Necondiționat,

al tău tată,

Mihai Morar”

Publicat: 17 Nov. 2020, 22:28 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă