Andreea Balan, afirmatie surprinzatoare: ” Nu am vrut sa renunt nicio clipa la cine sunt eu”

Publicat: 24 Jul. 2019, 11:10 Vedete

Cantareata a trecut prin momente cumplite in urma cu cateva luni care au facut-o sa se gandeasca la multe aspecte.

Andreea Balan, afirmatie surprinzatoare. Artista este extrem de fericita fiindca a reusit sa revina la rutina ei si sa organizeze din nou spectacolele pentru care este cunoscuta si iubita.

La un moment dat, dupa ce a nascut-o pe Clara, cea de-a doua fiica, au fost cateva momente in care nu stia ce va face mai departe si daca va putea sa se reintoarce pe scena in acelasi fel.

Andreea Balan, afirmatie surprinzatoare

Andreea Balan, afirmatie surprinzatoare:

„Acum câteva luni când eram pe patul de spital mă macina gândul “Oare voi mai putea face acrobațiile cu care am obișnuit publicul, pe scenă?”.

Recuperarea nu a fost deloc ușoară și a trebuit să o iau ușor, ușor și să îmi stăpânesc gândurile care m-au consumat. Dansul și acrobațiile fac parte din identitatea mea că artist și îmi doresc mereu să ofer experiențe vizuale publicului pe lângă muzică.

Azi sunt fericită că sunt sănătoasă și că pot să fac exact tot ceea ce făceam înainte pe scenă și că am revenit la condiția fizică optimă, așa cum am fost mereu. Cred că totul ține de ambiție și de mindset. Nu am vrut să renunț nicio clipă la cine sunt eu și la ceea ce pot să fac. Nu există nu pot” a spus aceasta in social media.

Andreea Balan, apel catre toata lumea: „Va rog sa donati”

Publicat: 24 Jul. 2019, 11:10 Vedete
Pe aceeași temă