Elena Marin s-a logodit! Asistenta lui Mihai Morar a primit inelul de la iubitul ei

Publicat: 04 May. 2019, 15:26 Vedete

Vesti bune in showbiz! Urmeaza o nunta cu ceva fast, in cadrul trustului Antena Stars. Asistenta lui Mihai Morar a primit inelul de la iubitul ei.

Elena Marin s-a logodit cu iubitul ei, un coleg de trust. Cei doi se iubesc de cativa ani, dar nu fac mare caz din relatia lor. Au fost pe cat se poate de discreti, dar colegii au aflat despre idila lor, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Iubitul Elenei Marin a avut o surpriza pentru ea, de Paste. Asistenta tv a fost ceruta de sotie in urma cu cateva zile. Si ea nu a stat prea mult pe ganduri, acceptand cererea lui. A spus un DA raspicat si plin de entuziasm!

Elena Marin s-a logodit de Paste cu iubitul ei

De Paște, Elena Marin și-a surprins iubitul in bucatarie. Aceasta a gatit si a decorat o salata de boeuf cu mesajul: „Paște fericit, soțul meu”. Tanara este, la ora actuala, cea mai sexy asistenta tv din Romania.

Aceasta se iubeste cu un tanar coleg de televiziune cu ea. Cu toate ca adora sa isi expuna trupul des, atat la tv cat si in mediul online, Elena Marin prefera sa isi tina viata romantica departe de ochii curiosilor. Si, daca ne intrebati pe noi, bine face!

Publicat: 04 May. 2019, 15:26 Vedete
Pe aceeași temă