Razvan Ciobanu, furat de 600.000 de euro. Creatorul de moda s-a luptat cu dependenta de alcool si pastile

Publicat: 04 mai 2019, 15:06 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Luni, 29 aprilie 2019, in a doua zi de Paste, Razvan Ciobanu a murit intr-un accident auto. La necropsie, legistii au gasit 5 substante interzise in corpul lui.

Razvan Ciobanu, furat de 600.000 de euro in anul 2011. Creatorul de moda marturisea in acel an ca a avut probleme serioase. A fost momentul in care si-a pierdut averea: de la bani, la casa si la masini. Dupa ce a fost pe culmile succesului de la varsta de 19 ani, a cunoscut declinul din 2009.

Criza din Romania si prietenii l-au ‘ajutat’ pe Razvan Ciobanu sa ajunga la sapa de lemn. Acesta sustine ca prietenii i-au luat bunuri de 600.000 de euro. In tot acest timp, creatorul de moda s-a luptat cu viciile sale: dependenta de alcool, de pastile si de droguri.

Razvan Ciobanu, furat de 600.000 de euro

„Eu am fost furat. Pe faţă, de cei mai buni prieteni ai mei. Nu am nicio jenă să spun, a fost hoţie. M-am trezit brusc din prostia mea, încrederea pe care o aveam în oamenii aceia.

Am pierdut 600 000 de euro, cu case, maşini. M-am trezit fără nimic. Nu mai ai ghidaj, nu ştii ce se întâmplă. Am avut noroc cu o fată care nu pot să spun că atunci îmi era prietenă, îmi era client.

Razvan Ciobanu, fost dependent de alcool si somnifere

A venit şi mi-a spus: peste două zile ai bilet în LA, să nu dea naiba să nu fii în aeroport. M-am dus. Ea m-a tras de acolo. Îi datorez viaţa. Femeia respectivă este omul care mi-a salvat viaţa.

M-am întors din LA scăpat de o problemă gravă, abuzul de alcool, abuz de somnifere, m-am întors scăpat de aceste lucruri. Mă refugiam în alcool pentru că voiam să uit de realitate. M-am întors fără a avea nimic şi fără să ştiu de unde să încep”, a spus Răzvan Ciobanu în 2011, în cadrul unei emisiuni Tv, conform evz.ro.

Razvan Ciobanu murea si cu centura pusa

Razvan Ciobanu murea si cu centura pusa
Razvan Ciobanu murea si cu centura pusa

Vladimir Beliş, fostul director al Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici”, sustine ca Razvan Ciobanu murea oricum. Acesta crede ca, chiar daca avea centura pusa, violenta impactului cu copacii ii afecta grav organele si murea in masina.

„La asemenea traumatisme, din ce am auzit și am văzut, moartea s-a produs rapid și a fost violentă. Impactul a fost abdominal din ceea ce rezultă din concluziile făcute publice în comunicatul Parchetului.

Leziunile acelea sunt caracteristice unui impact frontal, mai exact toraco-abdominal inferior. La viteza aceasta, centura nu putea să-l protejeze. Puteau să fie alt tip de leziuni”, este opinia lui Vladimir Beliş, conform romaniatv.net.

Atelierul lui Razvan Ciobanu, jefuit in ianuarie 2019

Razvan Ciobanu a fost jefuit in decursul noptii de sambata, 12 ianuarie 2019. Acesta a constatat furtul duminica dimineata, 13 ianuarie 2019. Designerul a ajuns la atelierul de croitorie pe care il are si a constatat ca a fost spart de hoti. Razvan Ciobanu a sunat de urgenta la politie.

Vestea jafului a fost marturisita de Razvan Ciobanu, la TV. Acesta sustine ca paguba nu este mare, dar vrea ca cei implicati sa fie pedepsiti conform legii. Afla mai multe detalii aici!

Ce haine a avut Razvan Ciobanu in sicriu. Parintii l-au ingropat cu tinuta lui preferata! VIDEO

Ce i-a spus mama lui Razvan Ciobanu lui Catalin Botezatu, la inmormantare. Vedeta Kanal D a izbucnit in lacrimi!

Ce a discutat Razvan Ciobanu cu angajatul de pe terasa din Mamaia. Era maxim de panicat!

Ce a facut Razvan Ciobanu inainte sa moara. A furat masina lui Cercel, s-a drogat cu 5 substante si voia la Corbu VIDEO

Razvan Ciobanu a fost asasinat? O noua teorie ar putea schimba tot ce stiam pana acum

O filmare cu drona a dezvaluit traseul lui Razvan Ciobanu inainte de impact VIDEO

Razvan Ciobanu a fost implicat in incantatiile unui calugar tibetan. De ce a facut asta in Saptamana Mare

Datoriile lui Razvan Ciobanu. La ce suma isi estima creatorul de moda averea

Informatie de ultima ora in ancheta mortii lui Razvan Ciobanu: „A fost în stare de semicontrol la volan” VIDEO

Publicat: 04 mai 2019, 15:06 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă