Razvan Ciobanu a fost implicat in incantatiile unui calugar tibetan. De ce a facut asta in Saptamana Mare

Publicat: 01 mai 2019, 09:31 Autor: Simona News 3

Vica Blochina a marturisit despre intalnirea lui Razvan Ciobanu cu un calugar tibetan in urma cu cateva zile.

Razvan Ciobanu a fost implicat in incantatiile unui calugar tibetan. Vica Blochina, buna lui prietena, a facut aceasta marturisire si conform acesteia, Razvan nu si-a amintit deloc ce a facut de marti pana sambata.

Intalnirea dintre cei doi a avut loc in urma cu cateva zile, cand acel calugar i-a facut o incantatie in urma careia Razvan Ciobanu a intrat intr-o transa puternica.

Dupa acest ‘incident’ Razvan ar fi fost foarte afectat si nu realiza ce s-a intamplat cu el. Dupa cateva zile, in a doua zi de Paste, din nefericire Razvan s-a stins din viata in urma unui tragic accident rutier.

„Câteva zile nu mi-a răspuns la mesaje și apoi când mi-a zis așa: Mi-a trimis un prieten un călugăr din Tibet, care când a intrat la mine în casă, pe mine m-a bufnit plânsul. M-a luat de mână și m-a întins pe canapea. Mi-a făcut o incantație și am adormit. A fost într-o transă de marți până sâmbătă, nu și-a adus aminte ce a făcut.

Mi-a zis …Când a plecat călugărul a zis că nu mai are nevoie de el și că o sa fie bine. A fost foarte afectat de această poveste„, a spus Blochina la ProTV, potrivit evz.ro.

Razvan Ciobanu era depresiv!

Razvan Ciobanu era depresiv si o confirma si apropiatii. Multi dintre cei care au transmis mesaje de condoleante au fost de parere ca se afla intr-o perioada de reinventare, inainte sa moara. A pierdut controlul volanului masinii in care se afla, in dimineata de luni, 29 aprilie 2019.

In aceasta zi de marti, au fost facute publice si primele informatii despre cauza mortii designerului. Razvan Ciobanu era sub influenta substantelor interzise, atunci cand a decis sa conduca. Medicii legisti din Constanta au dezvaluit acest adevar.

„Uite, nu as vrea sa va suparati pe mine… Craciunul era ziua mea preferata din an! Abia il asteptam! Nu intru in detalii, sunt inutile, va rog doar sa nu va suparati din acest moment nu am sa mai raspund la mesaje de genu: Craciun fericit! Si nici nu voi mai trimite acest mesaj. Pana acum am raspuns sau am trimis si eu acest mesaj, pentru ca asa se face. Dar nu o simt. Cu scuzele de rigoare, nu va ignor, dar nu am ce sa va raspund la astfel de mesaje. Zi cu soare sa aveti!”, fusese mesajul lui Razvan Ciobanu, in ziua de 25 decembrie 2018.

Publicat: 01 mai 2019, 09:31 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×