Ce se va intampla cu averea lui Razvan Ciobanu? Regretatul designer spunea ca-i va ajunge si la batranete

Publicat: 30 apr. 2019, 19:37 Autor: madalina m. Vedete

Razvan Ciobanu a murit in mod violent, dupa ce s-a izbit cu masina intr-un copac, spre socul tuturor cunoscutilor si vedetelor de la noi.

Multi s-au intrebat ce se va intampla cu averea lui Razvan Ciobanu, dupa disparitia fulgeratoare a acestuia. Mai mult, in trecut designerul roman a vorbit despre situatia sa financiara. Planuia ca la batranate se se mute intr-un azil si spunea ca ii vor ajunge banii pentru asa ceva.

Se pare ca viata creatorului de moda a cunoscut doua perioade, pentru ca pana in anul 2009, toate afacerile ii mergeau foarte bine. Era unul dintre cei mai populari designeri printre vedete. Dupa acest an, insa, a cunoscut un colaps financiar. Bugetul i-a fost afectat in mod foarte grav, iar prietenii sai celebri s-au dispersat si ei.

Ce se va intampla cu averea lui Razvan Ciobanu

Ce se va intampla cu averea lui Razvan Ciobanu

„Nu aș fi intrat în faliment dacă nu eram ajutat oarecum… În afară de modă, celelate inginerii ale mele au căzut total. În momentul ăla m-am blocat. Nu am mai fost în stare nici să muncesc, nici să mă concentrez. În prima faza am pierdut casa în care locuiam, a fost luată dintr-o greșeală și din pricina unor acte nefăcute la tipul lor. Nu am avut putere să mă lupt în niciun fel. Surpriză a venit din partea unor buni prieteni care dețineau casă respectivă. A urmat cu mașinile pe care le aveam.

Au fost luate de un alt bun prieten, contractele de leasing fiind făcute pe firma lui. A urmat o depresie lungă. În septembrie-octombrie eram ca o legumă. Am zăcut mai bine de două luni la o prietenă de-a mea care nu îmi mai este acum prietenă. Nu mă puteam concentra la nimic”, a povestit regretatul Razvan Ciobanu. Designerul vorbea in trecut despre cum l-a afectat criza economica.

Pare sa fie unul dintre motivele pentru care Razvan Ciobanu a intrat intr-o grava depresie. A incercat sa treaca peste problemele cu banii si pana in urma cu doar o zi, apropiatii sai credeau ca se va reinventa si va reveni pe piata. Avea incredere ca afacerea sa isi va reveni iar, odata cu acest lucru, si averea.

„Castig destul ca sa imi permit sa ma mut intr-un azil la batranete, cand n-o sa mai pot sa-mi iau un pahar de apa singur”, spus Razvan Ciobanu, in legatura cu banii pe care ii avea. „Nu m-am gandit cui sa las tot. Habar nu am. O exista cineva care sa preia toata sandramaua cand m-oi duce. Eu nu mai cred in prietenia adevarata. Orice prieteni se bazeaza pe un interes”, a marturisit designerul, potrivit viva.ro.

In mod socant, acesta parca si-a prevestit moartea, cu aceasta marturisire. A cunoscut iarasi succesul atunci cand a devenit jurat in emisiunea „Bravo, ai stil”, extrem de apreciata. A ocupat acest rol timp de trei sezoane ale show-ului TV.

Publicat: 30 apr. 2019, 19:37 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă