Au inceput audierile in cazul lui Razvan Ciobanu. Cine a fost audiat pana acum

Publicat: 17 May. 2019, 13:36 Vedete

Astazi au fost audiate cateva persoane in cauzl mortii lui Razvan Ciobanu.

Au inceput audierile in cazul lui Razvan Ciobanu. Surse judiciare au declarat pentru evz.ro ca atat avocata si prietena lui Razvan Ciobanu, Laura Vicol, cat si Iulia Cercel si Sorin Oprea s-au prezentat in decursul zilei de azi la Serviciul Rutier Constanta pentru a fi audiati.

Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, amenintat

La numai 48 de ore dupa ce Razvan Ciobanu a murit, Sorin Oprea l-a sunat pe Marius si l-a amenintat, cerandu-i in mod insistent sa mearga la televiziune si sa lamureasca lucrurile.

„L-a ameninţat pe Marius, l-a sunat pe 1 mai. De faţă erau şi alte persoane care pot să confirme. Acest domn Oprea îl certa la telefon, toată lumea a auzit această discuţie, şi îi solicita lui Marius pe un ton imperativ să intre să vorbească la televizor, să îndrepte lucrurile, pentru că altfel va avea de suferit.

Domnule Oprea, vă rog să nu mai daţi dovadă de violenţă verbală şi să nu mai ameninţaţi pe nimeni, pentru că există organe legale compentente care pot lua atitudine în faţa acestor ameninţări” a spus Laura Vicol in cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, potrivit Libertatea.

Imagini nedifuzate cu Razvan Ciobanu! I-a cerut o suma uriasa de bani imprumut unui reporter de la Antena 1

Razvan Ciobanu se folosea de relatiile lui si de felul sau de a fi pentru a obtine importante sume de bani de la cunoscuti. Chiar si cu un reporter a incercat asta in gluma.

Au aparut imagini nedifuzate cu Razvan Ciobanu de la un eveniment la care a participat in februarie si la finalul caruia a dat un interviu foarte „ciudat” pentru Antena 1.

Horatiu, reporterul celebru de la emisiunea lui Dan Capatos l-a abordat pe Razvan Ciobanu in parcare si acolo a avut loc un dialog foarte ciudat. Ceea ce trebuia sa fie de fapt un interviu s-a transformat intr-o negociere, mai in gluma, mai in serios, despre o suma de bani pe care Razvan Ciobanu o pretindea de la reporter.

Ciobanu recunostea totusi ca este intr-un impas financiar si ca ar avea nevoie de 10.000 de euro. Felul in care cerea banii ne poate duce cu gandul ca la fel isi aborda si prietenii care cedau „santajului” sau si ii ofereau importante sume de bani.

Publicat: 17 May. 2019, 13:36 Vedete
Pe aceeași temă