Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, amenintat. Cum s-a intamplat asta

Publicat: 17 May. 2019, 10:08 News 3

Se pare ca Sorin Oprea este cel care l-a amenintat pe fostul iubit al lui designerului Razvan Ciobanu.

Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, amenintat. Cea care a dezvaluit acest lucru este Laura Vicol, prietena de multi ani a lui Razvan Ciobanu.

Sorin Oprea, cel care a intrat in apartamentul designerului dupa moartea acestuia, l-ar fi amenintat pe Marius, chiar pe 1 mai. Sorin Oprea si Marius au vorbit o singura data, doar dupa ce Razvan a murit, iar dupa aceea Sorin a mers in apartamentul lui Razvan pentru a-i ajuta pe parintii acestuia sa-i stranga lucrurile.

Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, amenintat

Razvan Ciobanu s-a impacat cu fostul iubit inainte de accident

La numai 48 de ore dupa ce Razvan Ciobanu a murit, Sorin Oprea l-a sunat pe Marius si l-a amenintat, cerandu-i in mod insistent sa mearga la televiziune si sa lamureasca lucrurile.

„L-a ameninţat pe Marius, l-a sunat pe 1 mai. De faţă erau şi alte persoane care pot să confirme. Acest domn Oprea îl certa la telefon, toată lumea a auzit această discuţie, şi îi solicita lui Marius pe un ton imperativ să intre să vorbească la televizor, să îndrepte lucrurile, pentru că altfel va avea de suferit.

Domnule Oprea, vă rog să nu mai daţi dovadă de violenţă verbală şi să nu mai ameninţaţi pe nimeni, pentru că există organe legale compentente care pot lua atitudine în faţa acestor ameninţări” a spus Laura Vicol in cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, potrivit Libertatea.

Laura Vicol face dezvaluiri cutremuratoare

În acea dimineața nenorocită, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan și al doilea către Marius. Am sunat la morgă și poliție, nu am avut voie să mă duc la locul accidentului, nici în calitate de avocat. Părinții au vrut să vină la Constanța, dar le-am spus să meargă la București să îmi aducă haine ca să îl îmbrăcăm.

S-au întors din drum, în timpul acesta l-am sunat pe Marius, era distrus. I-am zis să nu vină la Constanța și să se ducă la București. M-a sunat Marius să îmi spună că l-a sunat Sorin Oprea de pe un număr de-al lui Răzvan să îi ceară numărul mamei lui Răzvan. Apartamentul era devastat și le-am spus să cheme o mașină să strângă tot din casă”, a spus Laura Vicol, potrivit Libertatea.

Publicat: 17 May. 2019, 10:08 News 3
Pe aceeași temă