Informatii nestiute despre parintii lui Razvan Ciobanu: „Tatal lui Razvan a trecut printr-o operatie pe cord deschis”

Publicat: 17 May. 2019, 11:16 News 3

Parintii lui Razvan Ciobanu sunt marcati de aceasta tragedie, tristetea de pe chipul lor fiind de nedescris.

Informatii nestiute despre parintii lui Razvan Ciobanu. Avocata si buna prietena a lui Razvan Ciobanu a spus lucruri nestiute despre parintii lui Razvan Ciobanu.

Fiind invitata in cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, prezentata de Dan Capatos, Laura Vicol a dezvaluit informatii diverse despre Razvan Ciobanu, precum si lucruri intime despre parintii acestuia.

Informatii nestiute despre parintii lui Razvan Ciobanu

Parintii lui Razvan Ciobanu au venit cu o duba sa-i ia trupul de la morga Constanta! (1)

„Vorbesc zilnic la telefon cu ei. Jumătate din convorbire plângem. Sunt distruși, plâng mereu. Sunt niște părinți distruși, care și-au îngropat singurul copil. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie.

Pentru ei, Răzvan era doar copilul lor. Și atât! Răzvan i-a ținut departe de viața lui, de răutățile și bârfele din showbiz. Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis” a declarat aceasta, potrivit Libertatea.

Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, amenintat

La numai 48 de ore dupa ce Razvan Ciobanu a murit, Sorin Oprea l-a sunat pe Marius si l-a amenintat, cerandu-i in mod insistent sa mearga la televiziune si sa lamureasca lucrurile.

„L-a ameninţat pe Marius, l-a sunat pe 1 mai. De faţă erau şi alte persoane care pot să confirme. Acest domn Oprea îl certa la telefon, toată lumea a auzit această discuţie, şi îi solicita lui Marius pe un ton imperativ să intre să vorbească la televizor, să îndrepte lucrurile, pentru că altfel va avea de suferit.

Domnule Oprea, vă rog să nu mai daţi dovadă de violenţă verbală şi să nu mai ameninţaţi pe nimeni, pentru că există organe legale compentente care pot lua atitudine în faţa acestor ameninţări” a spus Laura Vicol in cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, potrivit Libertatea.

Publicat: 17 May. 2019, 11:16 News 3
Pe aceeași temă