Gheorghe Gheorghiu spera intr-o minune cu privire la starea lui Mihai Constantinescu: „Cred ca zilele lui nu s-au scurs”

Publicat: 16 mai 2019, 11:49 Autor: Simona Vedete

Lumea artistica din Romania sta cu sufletul la gura de cand Mihai Constantinescu a ajuns in stare grava la spital.

Gheorghe Gheorghiu spera intr-o minune cu privire la starea lui Mihai Constantinscu. Indragitul artist a suferit luni seara un stop cardio-respirator, fiind dus de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

La scurt timp doua, a suferit alte doua stopuri cardio-respiratorii, air in acest moment se afla in coma, conectat la aparate, cu sanse foarte mici de surpavietuire.

Gheorghe Gheorghiu spera intr-o minune

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu

Lumea n-a uitat cazul lui Gabriel Cotabita, cand si-a revenit miraculos, si spera ca si acum sa se intample acelasi lucru iar Mihai sa-si revina in totalitate.

„Mă doare sufletul de starea lui Mihai! Am împărțit amintiri și cea mai frumoasă parte a vieții împreună. Chiar și numele copilul meu, Ștefania, a fost dat de Mihai și Mihaela Constantinescu, pe când formau un cuplu, sunt nașii fetiței mele.

A dus întotdeauna o viață cumpătată, a făcut sport… Nu vreau să aud vești triste despre Mihai, cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs. Mă rog pentru tine, prieten drag, să te întorci! Știu că poți să treci peste cumpăna asta!”, a spus Gheorghe Gheorghiu, potrivit Libertatea.

Gheorghe Gheorghiu si Mihai Constantinescu sunt prieteni de 40 de ani, impartind de multe ori scena la diverse spectacole. La un moment dat chiar au infiintat o trupa impreuna cu Anca Turcasiu si Anastasia Lazariuc, numita GAMA.

Si Adrian Enache este bulversat de aceasta situatie critica, si se roaga pentru o minune.

„Suntem foarte trişti de câteva zile aflând vestea asta. Dar, în acelaşi timp, suntem şi optimişti pentru că Mihai, sau, cum îi spunem noi, Ţae, e puternic, e sportiv, e profesor de sport, a făcut parte din naţionala de fotbal a artiştilor, a cântat acum câteva zile într-un club.

Ştiu că situaţia este grea, dar, cum a convocat el echipa de îngeri acum ceva timp, o convoc eu de data asta căci el nu poate acum, echipa care să îl salveze pentru că ne-a încântat generaţii de generaţii şi cred că merita mai multă atenţie, nu doar în momente din astea grele.

Sunt alături de Ţae şi cred că toată suflarea românească e alături de acest mare muzician şi om care a iubit copii şi, iară, se apropie ziua copilului şi iar îl vom invoca pe Mihai Constantinescu, iar se vor difuza piesele sale.

Sunt cu ochii pe presă, ascult ştirile pentru că mă interesează şi vreau să ştiu că Ţae o să treacă şi peste acest greu obstacol din viaţa lui. Suntem alături de tine, Ţae, te rog nu ne dezamăgi. Vreau să ne vedem!”, a spus acesta pentru Mediafax.

Publicat: 16 mai 2019, 11:49 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă