Nimeni nu mai voia sa-l ajute pe Razvan Ciobanu. Lumea se ferea sa-i ofere sprijin

Publicat: 15 mai 2019, 15:44 Autor: Simona Vedete

Din nefericire, Razvan Ciobanu era vazut ca un paria in randul apropiatilor si era evitat de acestia.

Nimeni nu mai voia sa-l ajute pe Razvan Ciobanu. Se pare ca acsta nu mai avea unde sa se imprumute, fiidnca nimeni nu mai dorea sa-l ajute. Cei care l-au ajutat in trecut in ultimul timp au refuzat s-o mai faca.

Nimeni nu mai voia sa-l ajute pe Razvan Ciobanu

Sorin Oprea a vorbit despre apartamentul lui Razvan Ciobanu

Iar asta pentru ca s-au resemnat, gandindu-se ca nu-si vor mai primi banii niciodata si n-au vrut sa riste sa-l imprumute din nou. S-a aflat recent ca, de fapt, acestia i-au dat bani sub forma de ajutor, si nu de imprumut, si sume relativ mici.

In ultimul timp situatia lui financiara era atat de grava, incat ajunsese sa cumpere materiale din Dragonul Rosu, unde se stie ca preturile sunt extrem de mici, chiar de trei ori mai mici fata de cat platea la furnizorii sai, potrivit Libertatea.

Razvan Ciobanu i-a cerut o suma uriasa de bani imprumut unui reporter de la Antena 1

Au aparut imagini nedifuzate cu Razvan Ciobanu de la un eveniment la care a participat in februarie si la finalul caruia a dat un interviu foarte „ciudat” pentru Antena 1.

Horatiu, reporterul celebru de la emisiunea lui Dan Capatos l-a abordat pe Razvan Ciobanu in parcare si acolo a avut loc un dialog foarte ciudat. Ceea ce trebuia sa fie de fapt un interviu s-a transformat intr-o negociere, mai in gluma, mai in serios, despre o suma de bani pe care Razvan Ciobanu o pretindea de la reporter.

Ciobanu recunostea totusi ca este intr-un impas financiar si ca ar avea nevoie de 10.000 de euro. Felul in care cerea banii ne poate duce cu gandul ca la fel isi aborda si prietenii care cedau „santajului” sau si ii ofereau importante sume de bani.

Publicat: 15 mai 2019, 15:44 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă