Secretele lui Mihai Constantinescu: a fost prins in pat cu Anastasia Lazariuc, de catre fosta lui sotie!

Publicat: 14 May. 2019, 13:19 Vedete

Mihai Constantinescu se afla in stare grava, dupa ce a fost internat la Spitalul Floreasca, din Capitala.

Secretele lui Mihai Constantinescu. Artistul a suferit un stop cardio-respirator, cu o seara in urma, pe 13 mai 2019. A fost dus de urgenta la spital, dupa ce actuala sotie, Simona, l-a gasit in stare de inconstienta. Primele ore de dupa infarct sunt critice, spun medicii.

Vestea ca artistul s-ar putea stinge pe patul de spital i-a indurerat profund pe romani. Mai ales ca o mare parte a repertoriului sau muzical este cunoscut de catre cei de toate varstele. In urma cu cativa ani, barbatul celebru a avut insa parte si de momente jenante. El a fost prins cu o alta femeie in pat, de catre fosta lui sotie, Mihaela. Aceasta era nimeni alta decat Anastasia Lazariuc.

Cei doi au reprezentat pe scena, ani buni, un duo muzical. S-ar parea ca au devenit un cuplu, pentru ca a existat o perioada in care au trait o poveste de dragoste. A recunoscut acest lucru si cea care i-a prins pe atunci, prima sotie a lui Mihai Constantinescu. A gasit-o pe Anastasia Lazariuc in patul lor matrimonial. Totul s-a petrecut in 1990, cand aceasta s-a intors acasa de la aeroport.

Secretele lui Mihai Constantinescu: prins in pat cu Anastasia Lazariuc!

Secretele lui Mihai Constantinescu a fost prins in pat cu Anastasia Lazariuc

„M-am întors acasă dimineață și îi spusesem lui Mihai să nu vină să mă ia, pentru că era frig în aeroport și nu voiam să răcească. Când am intrat în casă, ea era pe patul meu, abia ieșită din duș, cu halatul meu de baie, cu părul strâns cu clamele mele, cu papucii mei. Și lângă ea, în pat, era, somnoros, bărbatul meu. Ea, la 6 dimineață, mi-a zâmbit și mi-a spus: «Bună dimineață, musafir de dimineață!». N-am să uit niciodată aceste cuvinte. Ea se simțea învingătoare, iar Mihai era fâsticit ca un copil prins cu tema copiată. Iar eu eram împietrită de durere.

În acea zi s-a întîmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoșteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în țară, i-a obținut cetățenia, a obținut casă pentru ea și copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu.

Dar mă bucur pentru el că a reușit să se rupă din această relație pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lângă el de o femeie care să-l înțeleagă”, povestea Mihaela Constantinescu, cu cativa ani in urma, intr-un interviu pentru revista Tango.

Cum au explicat artistii momentul jenant!

„Venise un prieten din Germania și Anastasia era distrusă. Ea venise la mine cu șoferul. Erau patru oameni de culcat în două paturi și o canapea. Prietenul meu din Germania dormea într-un pat, șoferul – pe canapea. Rămânea să o culc pe Anastasia în pat și eu în cadă. Așa că ne-am culcat în același pat. A fost cea mai nevinovată noapte”, a motivat Mihai Constantinescu intamplarea.

„Un moment penibil, pe care nu o să mi-l iert niciodată, mai ales că am insitat foarte tare să plec cu taxiul. În noaptea aia nu s-a întâmplat nimic între noi”, a povestit si Anastasia Lazariuc, in cadrul emisiunii Wowbiz.

Publicat: 14 May. 2019, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă