Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Starea lui este critica

Publicat: 14 May. 2019, 09:57 News 3

Aseara, indragitul cantaret in varsta de 73 de ani a fost dus de urgenta la spital dupa un stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Medicii nu au vesti prea bune si spun ca starea acestuia este critica. Acesta se afla internat la Terapie Intensiva, la spitalul Floreasca din Bucuresti. In acest moment este in coma.

Cea care a chemat aseara ambulanta a fost sotia sa in varsta de 47 de ani, dupa ce l-a gasit inconstient in propria casa. Se pare ca artistul a stat in stop cardio-respirator in jur de 10 minute, si a fost resuscitat dupa 20 de minute.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu se confrunta cu probleme mari de sanatate

Insa in decursul noptii starea lui s-a agravat, pentru ca a suferit un al doilea stop cardio-respirator dar si hemoragie cerebrala. Din pacate, nu este pentru prima oara cand Mihai Constantinescu ajunge pe mana medicilor.

In luna martie artistul si-a anulat toate concertele pentru a a ajuns de urgenta la sptial cu probleme respiratorii dar si cu tensiune oscilanta. In plus, artistul sufera de multi ani si de stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, hipertensiune pulmonara medie si insuficiente respiratorii.

In urma cu doi ani a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta, cand a fost operat pe cord, iar in urma cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.

Publicat: 14 May. 2019, 09:57 News 3
Pe aceeași temă