Legenda cinematografiei, Doris Day, a murit la 97 de ani! Fanii sunt extrem de tristi

Publicat: 13 May. 2019, 16:51 News 3

Vestea a fost confirmata de fundatia starului american, stingandu-se din viata dupa o cariera longeviva de 80 de ani.

Legenda cinematografiei, Doris Day, a murit la 97 de ani! Legendara actrita si cantareata a cunoscut celebritatea in anii ’50 si ’60 si a reusit sa se bucure de o cariera in showbiz vreme de 80 de ani.

„Day a fost intr-o forma fizica excelenta pentru varsta ei, pana cand a contactat recent un caz grav de pneumonie, care i-a adus moartea” au spus cei de la The Doris Day Animal Foundation pentru Associated Press intr-un comunicat de presa.

Legenda cinematografiei, Doris Day, a murit la 97 de ani

Legenda cinematografiei, Doris Day, a murit

Doris Day, o cantareata versatila, actrita, star TV, activista pentru drepturile animalelor, o feminista radianta si un model pentru toate femeile a murit in aceasta dimineata in casa ei din Carmel, California.

Reprezentantii fundatiei au spus ca era inconjurata de prieteni apropiati n momentul decesului ei.

Day, pe numele rau real Doris Mary Kappelhoff, si-a inceput cariera ca solista intr-o trupa in 1939, insa la scurt timp dupa a reusit sa intre in lumea filmului printr-o serie de productii celebre.

Primele sale filme au fost Pillow Talk, Love Me or Leave Me si The Man Who Knew Too Much care i-au adus faima. A reusit sa devina una din cele mai mari staruri din anii ’60 iar in 2011 a lansat un album numit „My heart”.

Unul din cele mai iubite roluri ale sale a fost in musicalul de tip wetern, din 1953, „Calamity Jane”.

Publicat: 13 May. 2019, 16:51 News 3
Pe aceeași temă