Si-a parasit sotul in direct, dupa ce a aflat un adevar socant! Ce facea barbatul pe ascuns VIDEO

Publicat: 13 May. 2019, 15:44 Viral

Femeia a aflat un adevar infiorator despre sotul ei. Astfel, a decis sa il paraseasca pe barbat, fara sa mai stea prea mult pe ganduri.

Inregistrarile cu femeia care si-a parasit sotul in direct au devenit virale. Totul s-a petrecut in urma cu cateva zile, in Australia. Femeia pe nume Tanya a participat la o emisiune radio. Si-a impartasit povestea socanta atat cu prezentatorii, cat si cu ascultatorii postului, fiind live in acele momente.

Tanya a fost devastata si a decis sa spuna un adevar infricosator, cat se afla in postura de invitata, la un post de radio. A aflat ca sotul ei are o relatie cu o alta femeie, dar si ca amanta acestuia nu era o persoana intamplatoare.

Tanara si-a parasit sotul in direct!

Si-a parasit sotul in direct, dupa ce a aflat un adevar socant

Barbatul avea o aventura chiar cu mama sotiei lui. Tanya, in varsta de 27 de ani, a intrat in direct cu prezentatorii de radio australieni Kyle si Jackie O. Cand a fost intrebata cum a aflat intregul adevar, femeia a marturisit ca totul i-a fost confirmat de familia ei. Mireasa a citit mesajele viitorului sot cu amanta, in locul juramintelor de nunta

Mama tinerei, al carui nume nu a fost dezvaluit, incepuse sa le spuna tuturor rudelor ca intretinea relatii intime cu ginerele. Le-a marturisit toate acestea dand vina pe barbat, iar atunci cand fiica a confruntat-o nu a negat absolut nimic. Mai mult, cei doi soti lucrau din greu sa isi reconsolideze relatia, dupa ce barbatul o inselase si in trecut, cu o prietena.

Pentru ca a decis sa il ierte, cei doi au ramas impreuna. Si-a parasit sotul in direct atunci cand a dezvaluit povestea socanta. Tanya s-a razbunat pe barbat, dar si pe propria ei mama. Femeia a spus ca s-a simtit cu adevarat tradata. Asta deoarece prima data cand fusese inselata, i-a povestit totul mamei sale, care i-a oferit si sfaturi.

„Familia mea stia, dar nu inteleg cum de nimeni nu mi-a spus! L-am parasit pentru ca nu am mai putut sa suport totul. Incepea sa se adune foarte multa furie. El mi-a zis ca mama mea a fost cea care i-a facut avansuri”, a mai adaugat femeia inselata. Cei doi au fost casatoriti timp de sase ani de zile.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 13 May. 2019, 15:44 Viral
Pe aceeași temă