Barbatul a inlocuit vesta de salvare cu… o pereche de pantaloni! Metoda ciudata a dat roade, pentru ca s-a salvat cand era pe mare! VIDEO

Publicat: 16 Mar. 2019, 16:23 Life

Barbatul care s-a salvat intr-un mod atat de ingenios se numeste Arne Murke si are varsta de 30 de ani.

Acesta este un practicant de iahting din Germania si a avut parte de o experienta nu tocmai placuta. El a picat peste bord in apele agitate din apropiere de Noua Zeelanda. Si-a salvat insa viata dupa ce a inlocuit vesta de salvare cu o pereche de pantaloni.

Metoda a dat roade foarte rapid, atunci cand barbatul a reusit cumva sa isi umfle pantalonii, pe care i-a folosit ca pe un dispozitiv de supravietuire. Asa a putut sa supravietuiasca timp de trei ore in apele marii. A plutit in tot acest rastimp, pana cand sa fie salvat de catre Paza de pe Coasta, din acea zona.

Arne Murke naviga impreuna cu fratele lui in Tologa Bay, pe coasta estica a Insulei de Nord, din Noua Zeelanda. Intregul incident s-a petrecut cu o saptamana in urma, pe data de 6 martie. In acel moment care i-ar fi putut fi fatal barbatului de 30 de ani, iahtul lor s-a clatinat brusc. Din acest motiv, tanarul s-a trezit ca este aruncat direct in apele involburate.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Mar. 2019, 16:23 Life
Pe aceeași temă