Barbatul a inlocuit vesta de salvare cu… o pereche de pantaloni! Metoda ciudata a dat roade, pentru ca s-a salvat cand era pe mare! VIDEO

Publicat: 16 mart. 2019, 16:23 Autor: madalina m. Life

Barbatul care s-a salvat intr-un mod atat de ingenios se numeste Arne Murke si are varsta de 30 de ani.

Acesta este un practicant de iahting din Germania si a avut parte de o experienta nu tocmai placuta. El a picat peste bord in apele agitate din apropiere de Noua Zeelanda. Si-a salvat insa viata dupa ce a inlocuit vesta de salvare cu o pereche de pantaloni.

Metoda a dat roade foarte rapid, atunci cand barbatul a reusit cumva sa isi umfle pantalonii, pe care i-a folosit ca pe un dispozitiv de supravietuire. Asa a putut sa supravietuiasca timp de trei ore in apele marii. A plutit in tot acest rastimp, pana cand sa fie salvat de catre Paza de pe Coasta, din acea zona.

Arne Murke naviga impreuna cu fratele lui in Tologa Bay, pe coasta estica a Insulei de Nord, din Noua Zeelanda. Intregul incident s-a petrecut cu o saptamana in urma, pe data de 6 martie. In acel moment care i-ar fi putut fi fatal barbatului de 30 de ani, iahtul lor s-a clatinat brusc. Din acest motiv, tanarul s-a trezit ca este aruncat direct in apele involburate.

Barbatul a inlocuit vesta de salvare cu... o pereche de pantaloni

De asemenea, a incercat sa ajunga la vesta de salvare pe care fratele sau i-o aruncase. Nu a reusit din pricina curentilor marini care erau mult prea puternici. In plus, Arne a fost transportat rapid la o distanta mare fata de coasta, noteaza agerpres.ro.

Barbatul care s-a salvat dupa ce a inlocuit vesta de salvare cu pantalonii pe care ii avea pe el a marturisit cum i-a venit ideea. „Din fericire, stiam sa fac un truc cu jeansii mei”, a povestit Arne Murke. „Daca nu aveam acei jeansi, nu as mai fi fost astazi aici. Ei sunt lucrul care mi-au salvat cu adevarat viata”, a mai declarat barbatul.

Acesta a facut noduri la capetele jeansilor si si-a ridicat pantalonii pe deasupra apei, pentru a capata aer. Dupa aceea, i-a scufundat imediat sub nivelul apei, si in acest fel a captat aerul. Si-a improvizat in acest mod o vesta de salvare foarte rudimentara, dar care l-a tinut la suprafata.

Publicat: 16 mart. 2019, 16:23 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă