Un taran din Fagaras s-a dus cu caruta trasa de doi boi la spalatorie iar ce a urmat este deja viral pe Facebook! VIDEO monumental

Publicat: 06 Feb. 2019, 15:10 Viral

Viralul saptamanii vine din Fagaras acolo unde la spalatoriile auto se pot spala nu doar caii putere ci si boii de tractiune.

Un taran din Fagaras s-a dus cu caruta trasa de doi boi la spalatorie. La o spălătorie auto din oraşul Făgăraş, judeţul Braşov, a fost filmat un scurt video în care sunt spălaţi doi boi, iar în faţa lor se vede o căruţă.

Un sofer care astepta sa isi spele si el masina a filmat intreaga scena. Taranul dorea neaparat sa aiba o caruta curata dar parca si boii erau cam murdari de noroi asa ca le-a cerut angajatilor de la spalatorie nu doar sa ii spele caruta dar si boii.

 Un taran din Fagaras s-a dus doi boi la spalatorie VIDEO

Poate daca intr-un sat e destul de obisnuit sa speli o caruta este cu siguranta ceva total neobisnuit sa vezi doi boi spalati cu jetul de spalatorie auto. Imaginile au fost postate pe un grup de Facebook din Braşov, iar comentariile sunt diverse: de la „E rece rău“, „Se simte tare bine“, „Ce idioţenie“ la „La final aplică-i ş-o ceară!“.

Animalele pareau sa nu aiba nicio problema desi apa foarte rece si temperatura scazuta de afara le-ar fi putut afecta sanatatea. Boii pareau sa fie obisnuiti cu toaletarea la spalatorie asa ca nu reactionau in niciun fel in timp ce stapanul lor ii tinea de ham si statea in fata lor sa-i linisteasca in caz ca e ceva ce nu le convine.

Publicat: 06 Feb. 2019, 15:10 Viral
Pe aceeași temă