Comendiantul Teo, o parere inedita despre medicul italian fals: „Omul este un geniu! Este un Leonardo da Vinci al medicinei” VIDEO

Publicat: 06 Feb. 2019, 13:53 Vedete

Italianul Matteo Politi a fost retinut de politie dupa ce s-a dat drept medic si a lasat o clinica privata din Romania sa-l lase sa opereze.

Comendiantul Teo, o parere inedita despre medicul italian fals: „Omul e un geniu!” Dupa ce cazul medicului italian cu 8 clase a uimit intreaga Romanie, acum a venit si momentul sa se faca glume despre impostura lui.

Invitat la Kiss FM, stand-up-erul Teo le-a povestit telespectatorilor parerea lui despre italianul Matteo Politi care de fapt avea doar liceul terminat iar ultima lui meserie atestata era cea de valet.

Se pare ca reusitele medicale ale italianului impostor l-au impresionat pe Teo la fel de mult ca pe alti medici si pacinenti din Romania care au apelat la serviciile lui sau au lucrat impreuna cu el.

Printre cei care au fost vrajiti de medicul fals se numara si Adina Albers care a declarat: „Pe mine m-a convins că este medic, vă spun sincer, discuțiile cu el te făceau să n-ai niciun dubiu, nu mi-am pus nicio secundă întrebarea că nu ar fi medic chirurg plastician. Deci, erau de nivel academic.”

Acum cand dupa primele cercetari se pare ca italianul isi dorea sa fuga din tara si a fost retinut de Politie intr-un tren in apropiere de vama Curtici se pare ca nu au existat victime reale ale operatiilor sale iar opinia publica deja a trecut la facut glume dintr-o situatie extrem de grava.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Feb. 2019, 13:53 Vedete
Pe aceeași temă