Despartire la Insula Iubirii. Vedeta a marturisit ca iubitul ei se drogheaza cu cocaina

Publicat: 06 Feb. 2019, 12:46 Vedete

Dani Dyer de la Insula Iubirii, formatul original, a marturisit ca nu mai formeaza un cuplu cu Jack Fincham.

Despartire la Insula Iubirii. Vedeta a marturisit ca iubitul ei se drogheaza cu cocaina. Dani Dyer, castigatoarea emisiunii de tip reality show, sustine ca mama ei a ajutat-o sa se mute. Tanara a parasit apartamentul in care locuia cu iubitul ei, informeaza The Sun.

Jo, mama castigatoarei Insula Iubirii, si-a ajutat fiica sa se mute. Dani Dyer sustine ca iubitul ei foloseste droguri. Mai exact, este un consumator de cocaina. Vedetain varsta de 23 de ani este furioasa pe fostul iubit.

Despartire la Insula Iubirii – consum de cocaina

Acesta ar fi participat la o petrecere nebuneasca in Kent, weekendul trecut. Acolo ar fi prizat o cantitate mare de cocaina. Jack Fincham a sunat-o a doua zi si i-a spus ce a facut. Dani a ramas in stare de soc si a inceput sa planga in momentul in care a vazut cat de nesabuit a fost iubitul ei.

Mama tinerei o incurajeaza sa rupa orice legatura cu Jack. Jo sustine ca barbatul e o influenta negativa asupra fiicei sale de 23 de ani. Jo considera ca Dani Dyer are o cariera promitatoare inainte si nu trebuie sa si-o strice cu droguri sau alaturari cu persoane care consuma cocaina.

„Inca il iubeste, dar trebuie sa ia decizii bune pentru viata si cariera ei”, sustine un prieten din anturajul blondei de la Insula Iubirii. Pe langa problema cu cocaina, Jack Fincham ar mai avea probleme si cu alcoolul.

Publicat: 06 Feb. 2019, 12:46 Vedete
Pe aceeași temă