Un cuplu a luat la bataie 2 agenti de paza in statia de metrou Basarab! Femeia singura a reusit sa-l umileasca pe unul din ei, cu bastonul!

Publicat: 06 Feb. 2019, 11:24 Life

Scene socante in statia de metrou Basarab. Un cuplu a batut cu pumnii si picioarele doi agenti de paza care nu stiau ce sa faca cu bastoanele.

Un cuplu a luat la bataie 2 agenti de paza in statia de metrou Basarab! Scandal de proportii in statia de metrou Basarab ieri seara atunci cand mai multi calatori au fost alarmati de urletele de pe peron.

Tot conflictul ar fi inceput dupa ce barbatul si femeia care asteptau metroul se certau intre ei intr-un mod foarte galagios si la un moment dat au inceput sa loveasca cu picioarele un cos de gunoi si sa-l arunce pe jos. Atunci 2 agenti de paza din staie au intervenit pentru a aplana conflictul dar lucrurile au luat-o si mai mult razna.

Barbatul care a fost primul apostrofat de agentii de paza a sarit la bataie lovind cu pumnii si picioarele unul dintre agentii de paza care se descurca cu greu sa manuiasca bastonul si sa ramana si in picioare in conflictul cu barbatul.

Continuarea pe pagina 2:

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Feb. 2019, 11:24 Life
Pe aceeași temă