Un cuplu a luat la bataie 2 agenti de paza in statia de metrou Basarab! Femeia singura a reusit sa-l umileasca pe unul din ei, cu bastonul!

Publicat: 06 feb. 2019, 11:24 Autor: D. C. Life

Scene socante in statia de metrou Basarab. Un cuplu a batut cu pumnii si picioarele doi agenti de paza care nu stiau ce sa faca cu bastoanele.

Un cuplu a luat la bataie 2 agenti de paza in statia de metrou Basarab! Scandal de proportii in statia de metrou Basarab ieri seara atunci cand mai multi calatori au fost alarmati de urletele de pe peron.

Tot conflictul ar fi inceput dupa ce barbatul si femeia care asteptau metroul se certau intre ei intr-un mod foarte galagios si la un moment dat au inceput sa loveasca cu picioarele un cos de gunoi si sa-l arunce pe jos. Atunci 2 agenti de paza din staie au intervenit pentru a aplana conflictul dar lucrurile au luat-o si mai mult razna.

Barbatul care a fost primul apostrofat de agentii de paza a sarit la bataie lovind cu pumnii si picioarele unul dintre agentii de paza care se descurca cu greu sa manuiasca bastonul si sa ramana si in picioare in conflictul cu barbatul.

Continuarea pe pagina 2:

Un cuplu a luat la bataie 2 agenti de paza in statia de metrou Basarab!

Femeia care pana atunci se certa cu barbatul ei a sarit si ea in ajutorul lui reusind de una singura sa arunce pe jos un agent de paza si sa-l loveasca de mai multe ori cu pumnii si picioarele. Agentii de paza pareau complet neajutorati si paralizati de ceea ce li se intampla. Mai multi bucuresteni s-au apropiat sa vada ce se intampla dar nimeni nu a intervenit in timp ce agentii de paza erau sifonati rau de tot.

Ca sa fie sigura ca nu are parte de o riposta violenta din partea agentilor de paza femeia tipa ca este gravida si sa o lase in pace, asta in timp ce ea era cea care ii lovea si tragea sa-i darame. In tot acest timp sotul ei le cara pumni si picioare celor doi agenti care intr-un final s-au dat batuti si au ales sa ii lase pe cei doi scandalagii sa plece si sa ramana ei sa straga gunoiul si urmele altercatiei.

Filmul intregii altercatii il puteti urmari AICI

Publicat: 06 feb. 2019, 11:24 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă