Bianca Drăgușanu a ajuns la Parchet! Ce investighează procurorii

Publicat: 22 Feb. 2021, 14:08 Vedete

Frumoasa Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la Parchet, în fața procurorilor în urmă cu puțin timp. Este vorba despre plângerea pe care a făcut-o împotriva lui Alex Bodi cu privire cu bătaia primită.

Conform Spynews, Bianca Drăgușanu s-a deplasat repede la Parchet, la apelul procurorilor pentru plângerea pe care a făcut-o împotriva lui Alex Bodi, fostul soț alături de care își vedea toată viața. Vedeta a vorbit despre episoadele de violență la care a fost supusă, iar în fața oamenilor legii s-a deplasat alături de avocatul ei: ‘‘M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies”.

Ea povestea la televizor faptul că a fost bătută crunt de fostul partener de viață.

„M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…) Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa am vorbit cu puțin persoane, printre care și el”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu chemată de urgență la DIICOT Craiova

Bianca Drăgușanu a fost chemată joi, 18 februarie, de urgență la DIICOT Craiova, în calitate de martor, în dosarul în care este cercetat fostul ei soț. Vedeta s-a prezentat în jurul orei 13 pentru audieri.

Alex Bodi a fost arestat în urmă cu câteva luni, după ce autoritățile au descoperit legături între el și un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism. Acesta se află în continuare în arest la domiciliu. Surpriza este că fosta sa soție s-a prezentat de urgență la DIICOT Craiova, pentru a face câteva declarații.

În urma audierii, blondina poate să stea liniștită, cel puțin pentru moment. Fostul soț are interzis să se mai apropie sau sa vorbească cu ea, cel puțin până la finalizarea anchetei, potrivit spynews. După ce în urmă cu câteva luni i-a fost interzis să mai vorbească cu persoanele vătămate din dosarul în care este anchetat, acum se întâmplă același lucru și în relația cu fosta soție, pentru că în acest moment și Bianca Drăgușanu face parte din dosar.

Sursă foto: capturi video Youtube, rețele de socializare

Publicat: 22 Feb. 2021, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă