Bianca Drăgușanu chemată de urgență la DIICOT Craiova! Ce se întâmplă cu blondina

Publicat: 18 feb. 2021, 15:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Drăgușanu a fost chemată joi, 18 februarie, de urgență la DIICOT Craiova, în calitate de martor, în dosarul în care este cercetat fostul ei soț. Vedeta s-a prezentat în jurul orei 13 pentru audieri.

Alex Bodi a fost arestat în urmă cu câteva luni, după ce autoritățile au descoperit legături între el și un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Acesta se află în continuare în arest la domiciliu. Surpriza este că, în această dimineață fosta sa soție s-a prezentat de urgență la DIICOT Craiova, pentru a face câteva declarații.

În urma audierii, blondina poate să stea liniștită, cel puțin pentru moment. Fostul soț are interzis să se mai apropie sau sa vorbească cu ea, cel puțin până la finalizarea anchetei, potrivit spynews. După ce în urmă cu câteva luni i-a fost interzis să mai vorbească cu persoanele vătămate din dosarul în care este anchetat, acum se întâmplă același lucru și în relația cu fosta soție, pentru că în acest moment și Bianca Drăgușanu face parte din dosar.

”A încercat să-și taie venele pentru Bianca”

Potrivit FANATIK.RO o altă înregistrare șocantă ar urma să apară în spațiul public. Dacă ieri se afla în prim-plan Bianca Drăguțanu, a venit și rândul lui Alex Bodi să fie în atenția tuturor. În filmarea respectivă afaceristul s-ar fi rănit singur, în timp ce o implora pe blondină să nu divorțeze. Mai mult decât atât, acesta ar fi amenințat că se sinucide dacă blondina se desparte de el.

„Bodi a încercat să-și taie venele pentru Bianca, folosind un cercel în formă de cruce. Există filmare cu el plin de sânge, în timp ce obsedat repeta că dacă se ajunge la divorț o să se sinucidă. Urma și-a ascuns-o cu unul dintre ceasurile lui scumpe, cu care este obișnuit să epateze”, au declarat pentru FANATIK, surse apropiate celor doi.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 feb. 2021, 15:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă