Menajera lui Alex Bodi a rupt tăcerea! Ce spune femeia despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat de la afacerist

Publicat: 25 Feb. 2021, 11:44 Vedete

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a făcut publice câteva imagini în care apărea bătută. De atunci, s-au tot făcut declarații pe tema acestui subiect, iar recent cea care a vrut să spună adevărul despre agresiuni a fost chiar menajera afaceristului.

Femeia a vorbit despre agresiunile la care ar fi fost supusă Bianca Drăgușanu în vila lui Alex Bodi. Menajera a dezvăluit faptul că în prezența sa nu au avut niciodată loc scene de violență, însă nici nu a stat să îi urmărească pe cei doi, a mai explicat aceasta.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi.

”Se discuta puțin mai aprins și mai vulgar”

Mai mult decât atât, femeia a continuat seria dezvăluirilor și a explicat faptul că nu a sesizat nici măcar vreo vânătaie sau vreo lovitură pe trupul Biancăi.

Cu toate acestea, femeia a mărturisit că a auzit câteva discuții ”mai aprinse”.

„Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar au auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă. Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn. Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă”, a mai spus ea.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Feb. 2021, 11:44 Vedete
Pe aceeași temă