Bianca Drăgușanu, adevărul despre pozele în care apare desfigurată! Ce spune despre bătăile pe care le-a primit

Publicat: 11 Feb. 2021, 09:21 Vedete

Bianca Drăgușanu a răbufnit, după ce a apărut pe Internet cu fața desfigurată. Blondina a spus adevărul cu privire la imaginile care au început să circule pe rețelele de socializare și a dezvăluit totodată cine a vrut să îi facă rău.

Celebra blondă a publicat pe contul său de Instagram, mai multe imagini în care apare snopită în bătaie. Bianca explică faptul că pe parcursul ultimei relații a arătat de mai multe ori în acel fel, însă prima poza care a apărut în presă, a fost făcută după o operație estetică la nivelul pleoapelor, mai exact în urma unei operații de blefaroplastie, motiv pentru care ochii apar vineți și umflați.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută în ultimii ani, însă pozele respective nu au legătură cu asta.

„Poza care e în presă cu plasturii la ochi e în urma unei operații, pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie am depus și o plângere penală. 

Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj…

Ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap”, a pus Bianca Drăgușanu în mai multe filmulețe postate pe InstaStory.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre persoana care a făcut pozele publice

„Eu știu cine ar fi putut să dea poza, e făcută într-un videocall, am vorbit cu puține persoane atunci. Eu am arătat și mai rău de atât, pentru că am fost proastă și am tăcut. Am arâtat mult mai rău pe parcursul ultimilor ani din viața mea. În perioada în care eram așa, a fost cel mai rău.

De ce să dai pozele acum, când eu știu că am vorbit doar cu două persoane? Problema nu e ca apar poze cu mine tumefiată după niște operații pe care le-am făcut, problema e cu persoana caer a dat poza cu mine așa. Mi-am asumat faputl că am greșit pentru am tăcut și am iertat, în rest, sunt o persoană căreia nu ai ce să îi reproșezi. O să încep să o fac vedetă pe persoana care a făcut asta.

A făcut publice aceste poze după operație, urma să dea aceste poze cu mine bătută. Le dau eu aceste poze. 

Incep eu să fac istoricul să vedeți prin ce am trecut. Ca să nu dea ei poze cu mine, am început să urc.

Nu îmi place cum eram, dar sunt mai bine acum”a spus Bianca Drăgușanu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Feb. 2021, 09:21 Vedete
Pe aceeași temă