Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Claudiei Pătrășcanu: ”Minte cu nerușinare. Asta are mult timp liber”

Publicat: 24 Feb. 2021, 09:59 Vedete

Bianca Drăgușanu a făcut declarații acide la adresa Claudiei Pătrășcanu. Celebra blondină nu s-a mai putut abține și a răspuns acuzațiilor artistei pe care le-a lansat în spațiul public în urmă cu câteva zile.

Scandalul anului 2021 este departe de a se fi încheiat. Claudia Pătrășcanu a făcut din nou mărturisiri incredibile în ceea ce îl privește pe fostuk său partener, însă de această dată a lovit și în Bianca Drăgușanu. Artista a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV, faptul că cei doi au făcut gesturi indecente în fața copiiilor săi.=

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Claudiei Pătrășcanu

Declarațiile făcute de Claudia Pătrășcanu au înfuriat-o la culme pe Bianca, care a făcut-o praf în direct, la TV. Blondina a făcut-o perversă pe fosta soție a lui Bădălău și a acuzat-o totodată de faptul că minte foarte mult.

”Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una în mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea. Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el, dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă”, a mai spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, i-a cerut ajutorul lui Alex Bodi în scandalul cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a afaceristului Gabi Bădălău, a vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” despre relația pe care a avut-o cu bărbatul. Ea a mărturisit că a vorbit și cu Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și i-a cerut ajutorul. Artista a mărturisit că l-a contactat pe bărbat, după ce a înțeles că ar fi avut niște filmulețe compromițătoare cu încă soțul ei. Claudia Pătrășcanu vrea să strângă probe împotriva soțului ei, în acest caz contactându-l și pe Alex Bodi pe rețelele de socializare pentru imaginile pe care le-ar fi avut, arată Spynews.

”Eu consider că nu am făcut nimic rău, pentru că am nevoie în continuare de dovezi. Eu am considerat că nu am făcut nimic rău să-i dau un mesaj. Am tot respectul pentru acest om. Mi s-a părut un om foarte elegant”, a spus Claudia Pătrășcanu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 Feb. 2021, 09:59 Vedete
Pe aceeași temă