Bianca Drăgușanu și Bădălău au făcut următorul pas în relație, spre disperarea familiei afaceristului!

Publicat: 15 iun. 2022, 09:29 Autor: Maria Apostol Vedete

S-a pierdut șirul despărțirilor și împăcărilor dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, iar celebrul cuplu surprinde acum cu o nouă decizie care îi va înfuria familia afaceristului, care nu o agrează pe blondă. 

Se pare că dragostea plutește, în continuare, în viața Biancăi și a lui Gabi. În urmă cu aproape o lună, cei doi și-au „negociat” împăcarea. Și, chiar dacă au fost separat la diverse party-uri, nu renunță, pentru nicio secundă, unul la celălalt.

Se pare că Bădălău e mai îndrăgostit ca niciodată de Bianca și îi face toate poftele. Chiar dacă ea vrea să mai și iasă în club singură. Până la urmă, ce poți să-i reproșezi, când rudele tale nu o acceptă la evenimentele organizate de familie?

În ciuda faptului că au trecut prin momente tensionate, Bianca și Gabi au găsit o cale de mijloc și formează, în continuare, un cuplu. Blondina și fiul fostului ministru al Economiei locuiesc împreună, iar surse din anturajul lor susțin că Gabi nu știe ce cadouri să-i mai facă și cum să se poarte mai frumos pentru că el este ultimul care a călcat greșit, iar Bianca a fost cu greu înduplecată să-l ierte. Mai multe detalii citiți pe CANCAN.RO.

Cum a împăcat-o Bădălău pe Bianca Drăgușanu

După o relaţie cu multe certuri, împăcări şi despărţiri, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au hotărât, la mijlocul lunii mai, să mai acorde încă o șansă legăturii lor amoroase. Ce-i drept, formează un cuplu frumos, indiferent de cei care doresc să pună punct poveștii de iubire dintre ei.

Recent, paparazzi i-au întâlnit pe cei doi la NUBA București, poate cel mai select local din Capitală.

Îmbrăcați super elegant, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ajuns în club aproape de miezul nopții. Au intrat în local ținându-se de mână, fix ca doi îndrăgostiți. S-au „postat” la masa pe care o aveau rezervată și au început show-ul.

Publicat: 15 iun. 2022, 09:29 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă