Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru menajera lui Alex Bodi: ”Această femeie minte”

Publicat: 26 Feb. 2021, 10:11 Vedete

După ce ultima căsnicie a Biancăi Drăgușanu s-a terminat, blondina a făcut dezvăluiri halucinante despre momentele grele prin care a trecut din cauza fostului său partener. Diva a făcut publice mai multe imagini în care apare bătută, însă aceste lucruri au fost dezmințite de menajera afaceristului cu care Bianca a avut o relație de doi ani.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt protagoniștii unor scandaluri de proporții. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, ba chiar s-au acuzat de lucruri extrem de grave de-a lungul timpului.

După ce blondina a dezvăluit că a încasat nenumărate bătăi de la fostul său soț, menajera afaceristului a explicat faptul că aceste lucruri despre care Bianca vorbește nu sunt adevărate: „Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru menajera lui Alex Bodi

În momentul în care aceste declarații au ajuns la urechile vedetei, aceasta nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

„Minte cu desăvârșire, iar eu am dovezi ale faptului că minte cu desăvârșire. Așa cum bănuiam de la început că ea va avea tendința să mintă, eu am dovezile prin care pot dovedi că minte.

Repet, am dovezi foarte clare, foarte precise și foarte exacte, cu data și ora exactă și cu detalii ale faptului că această femeie minte”, a declarat Bianca Drăgușanu, într-un interviu.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu i-a transmis faptul că, dacă o să continue cu declarații mincinoase intentionează să acționeze în instanță.

„Dacă va continua să mintă, probabil i se va întocmi un dosar de mărturie mincinoasă pentru că eu am dovezi că ea minte. Îmi pare foarte rău că minte, pentru că se va vedea pusă în fața unui judecător, în fața căruia va trebui să spună adevărul, iar, dacă nu va spune adevărul, se va alege cu mărturie mincinoasă, dosar penal pentru asta. Așa că toată lumea să meargă pe dovezi și pe adevăr”a adăugat Bianca Drăgușanu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 26 Feb. 2021, 10:11 Vedete
Pe aceeași temă