Alex Bodi a făcut publice imaginile în care Bianca Drăgușanu și-ar fi pus viața în pericol! Cum a reacționat blondina

Publicat: 17 Feb. 2021, 11:27 Vedete

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se fi încheiat! După ce blondina a publicat imaginile în care apare bătută de fostul său partener, acesta apelează și el la dovezile pe care le are împotriva blondinei. Un filmuleț în care diva și-ar fi pus viața în pericol după o ceartă mostru cu afaceristul a devenit viral pe internet.

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a anunțat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, faptul că are câte o dovadă pentru fiecare acuzație adusă de fosta lui soție. Cu toate acestea, omul de afaceri susține că nu își dorește să continue acest scandal, din contră, susține că are nevoie de liniște în această perioadă.

Potrivit spynews.ro, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut faptul că el a făcut publice imaginile în care Bianca, merge pe mijlocul drumului printre mașinile aflate în mișcare, punându-și viața în pericol. Acesta a dorit să sublinieze faptul că nu dorește să îi facă rău blondinei cu aceste imagini, ci vrea doar să arate și partea lui de adevăr cu privire la relația care s-a încheiat.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre imaginile halucinante

Bianca Drăgușanu a făcut declarații incredibile la Xtra Night Show, susținând faptul că prietenii comuni au ajuns să o trădeze doar pentru a o vedea suferind.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima maneva pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț. Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

În ceea ce privește imaginile, Bianca explică faptul că s-a dat jos din mașină din cauza faptului că ajunsese la capătul răbdării și nu a mai suportat să se certe cu fostul său partener.

„Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el”, a continuat ea.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Feb. 2021, 11:27 Vedete
Pe aceeași temă