Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pentru fostul soț? ”Mă iubești”

Publicat: 22 Feb. 2021, 10:24 Vedete

Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare un mesaj care ar putea duce cu gândul la fostul soț. Frumoasa blondină a trecut printr-un scandal uriaș în ultima perioadă.

Pe social media, Bianca Drăgușanu a postat o imagine pe Instastory care ar putea duce cu gândul la fostul partener al blondinei. ”Ai trei opțiuni: a) mă iubești; b) varianta a; c) varianta b”. Recent au fost făcute publice de Cancan.ro conversații halucinante între ea și fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, în care ar fi fost implicate niște sume uriașe și partide de amor.

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a lansat un atac la adresa lui Gabi Bădălău, bărbatul alături de care s-a fotografiat în Dubai recent, cel care i-a fost partener Claudiei Pătrășcanu. ”Înțepăturile” au venit în urma unor discuții care au în centrul atenției niște partide de amor.

Frumoasa vedetă a avut o reacție dură la adresa lui Gabi Bădălău, fostul partener al Claudiei Pătrășcanu. Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a postat o imagine în dreptul căreia a scris ”#3la10lei”, făcând referire la noaptea în care fostul iubit a plecat acasă cu alte trei femei, domnișoare alături de care s-a distrat într-un club de fițe, arată Cancan.

“Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș? Cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc, și îți mai dă trei gratis ,și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș”, a spus ea pe o filmare.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 22 Feb. 2021, 10:24 Vedete
Pe aceeași temă