Ce a spus Bianca Drăgușanu despre imaginile în care apare mergând pe mijlocul străzii: ”Mă amenință cu această filmare”

Publicat: 20 Feb. 2021, 15:29 Vedete

După ce au fost făcute publice imaginile cu ea mergând pe mijlocul șoselei, în timp ce își punea viața în pericol, Bianca Drăgușanu a avut și o reacție în urma acestora. În acel moment, frumoasa blondină a fost extrem de supărată și s-a dat jos din mașina în care se afla cu Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a explicat faptul că prietenii ei au trădat-o. Una dintre persoanele care i-ar fi întors spatele blondinei este chiar un om căruia i-a botezat copilul.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima maneva pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț.

Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon.

Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind.

Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.

Bianca Drăgușanu chemată de urgență la DIICOT Craiova

Bianca Drăgușanu a fost chemată joi, 18 februarie, de urgență la DIICOT Craiova, în calitate de martor, în dosarul în care este cercetat fostul ei soț. Vedeta s-a prezentat în jurul orei 13 pentru audieri.

Alex Bodi a fost arestat în urmă cu câteva luni, după ce autoritățile au descoperit legături între el și un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism. Acesta se află în continuare în arest la domiciliu. Surpriza este că fosta sa soție s-a prezentat de urgență la DIICOT Craiova, pentru a face câteva declarații.

În urma audierii, blondina poate să stea liniștită, cel puțin pentru moment. Fostul soț are interzis să se mai apropie sau sa vorbească cu ea, cel puțin până la finalizarea anchetei, potrivit spynews. După ce în urmă cu câteva luni i-a fost interzis să mai vorbească cu persoanele vătămate din dosarul în care este anchetat, acum se întâmplă același lucru și în relația cu fosta soție, pentru că în acest moment și Bianca Drăgușanu face parte din dosar.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 20 Feb. 2021, 15:29 Vedete
Pe aceeași temă