Bianca Drăgușanu, reacție după ce au fost publicate conversațiile scandaloase între ea și fostele soții ale lui Alex Bodi: ”Cred că tot ceea ce mi se întâmplă este în binele meu”

Publicat: 20 Feb. 2021, 13:48 Vedete

Bianca Drăgușanu a avut o reacție, după ce CANCAN.RO a publicat în exclusivitate conversațiile scandaloase între ea și cele două foste soții ale lui Alex Bodi. Ce mesaj a transmis blondina pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce au fost făcute publice conversațiile.

Bianca Drăgușanu și cele două foste soții ale lui Alex Bodi s-au aflat într-un ”carusel” al scandalurilor. Recent au fost publicate conversații cu acuzații grave. Blondina a avut un punct de vedere pe care l-a și exprimat pe rețelele de socializare, urmăritorilor ei. Fosta parteneră a lui Alex Bodi a mărturisit că nu se lasă foarte afectată de tot ceea ce s-a întâmplat.

Bianca Drăgușanu: ”Cred că tot ceea ce mi se întâmplă este în binele meu”

“Bună ziua, tuturor! Doi-zece, probă de microfon. Voiam să vă spun că ce e mult și prost oricum trece și că viața mea este una minunată! Și că sunt înconjurată de prieteni puțini, dar adevărați. Iar acum mă duc să mă întâlnesc cu avocatul meu, pentru că urmează să se complice puțin situația și pentru că trebuie să aranjăm lucrurile în ordine. (…).

Ceea ce eu voiam să vă aduc aminte despre mine este o frază după care mă ghidez în viață – și nu mă ghidez de acum, de ieri, de alaltăieri, mă ghidez dintotdeauna – și mă reprezintă foarte tare. Adică, v-am tot spus despre mine: eu și când nu mai pot, tot mai pot puțin. Ei bine, se pare că am ajuns în situația în care mi-am dat seama că acel puțin contează mai mult decât tot. Sunt foarte motivată să muncesc, să-mi duc afacerile și contractele la un nivel superior și cred că tot ceea ce mi se întâmplă este în binele meu. Și ca să mă facă mai puternică, și mai frumoasă, și mai deșteaptă, și mai înțeleaptă, și mai iubită. Pentru că sunt foarte iubibilă și sunt foarte iubită, și sunt foarte fericită. Am o viață minunată! Minunată”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram Strories, arată Cancan.

“Am uitat să vă spun că am un Bentley pe care vreau să-l vând. Am mai lăsat la preț, voiam să-l dau cu 80.000 de euro, dar acum îl dau cu 75.000, negociabil. (…). Este o mașină foarte frumoasă, dar o vând pentru că am alte interese cu banii, vreau să investesc în altceva. Și nu pot să conduc două mașini odată sau trei, câte am. Cine vrea un Bentley, să apeleze la mine”, a mai menționat fosta prezentatoare.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 20 Feb. 2021, 13:48 Vedete
Pe aceeași temă