Claudia Pavel a incasat o suma colosala de la Pro TV ca sa participe la Ferma! A depasit chiar si cat a castigat la Exatlon!

Publicat: 06 Feb. 2019, 10:37 Vedete

De cand din muzica nu prea mai face asa multi bani, Cream s-a reprofilat si castiga foarte bine din emisiunile TV la care participa.

Claudia Pavel a incasat o suma colosala de la Pro TV ca sa participe la Ferma! Claudia Pavel pare sa prefere reality-showurile in ultimii ani pentru ca nu dureaza mult si ca se castiga foarte bine.

Cariera ei muzicala este aproape pe butuci asa ca a decis sa faca bani din televiziune si se pare ca se descurca de minune. În 2017 a aparut la “Ford Boyard” (Pro TV), iar în 2018 a plecat în Republica Dominicană, la “Exatlon” (Kanal D).

Acolo a stat o lună, iar onorariul de 40.000 de euro l-a investit în cariera muzicală şi în creşterea copilului ei, de care are grijă împreună cu sora ei, Paula. Anul trecut, s-a zvonit că pleacă în sezonul al doilea din “Asia Express” (Antena 1) alături de sora ei.

Claudia Pavel a incasat o suma colosala de la Pro TV ca sa participe la Ferma!

Anul acesta a ales sa participe la Ferma de la Pro TV dupa ce a negociat la sange contractul cu postul profitand de notorietatea pe care si-a castigat-o in astfel de emisiuni. Surse din piata sustin ca ea este vedeta cel mai bine platita din Ferma, contractul ei ajungand la 50.000 de euro pe luna, depinzand de ea cat timp reuseste sa reziste in competitie.

Cream nu este neaparat o vedeta care sa atraga automat fanii sau audienta, dar reuseste sa creeze conflict iar asta „vinde” mai bine decat orice. Inca din primele editii de Ferma, Brigitte Sfat a declansat un razboi total fata de Cream dupa ce a acuzat-o ca fostul ei sot ar fi avut o aventura cu cantareata.

Publicat: 06 Feb. 2019, 10:37 Vedete
Pe aceeași temă