Socant! Orasul toxic in care locuitorii plang cu sange! Li se intampla de fiecare data cand ies pe strada. Imagini VIDEO care va pot afecta emotional!

Publicat: 06 feb. 2019, 09:47 Autor: madalina m. Viral

Locuitorii unui oras au inceput sa planga cu lacrimi de sange, din cauza poluarii excesive.

Orasul toxic este renumit in acest sens negativ. Oamenii plang cu sange daca vor sa mearga pe afara si plimbarile fara niciun scop precis ies mereu din discutie. Asta deoarece statul pe afara se poate dovedi a fi extrem de periculos pentru organismul uman.

Mai exact, este vorba despre orasul Bangkok, in care locuitorii plang cu sange. Cateva imagini cu locuitorii au circulat in mediul online, in ultimele zile. Din cauza nivelului foarte mare de poluare, aerul nu mai este de multa vreme respirabil, fara ajutorul mastilor speciale.

Bangkok, orasul atat de toxic incat locuitorii plang cu sange!

Scenele ireale se petrec zilnic, in capitala Thailandei, in care locuiesc 8 milioane si jumatate de persoane. Ei plang lacrimi de sange daca merg pe afara si nu se echipeaza corespunzator. Nu numai atat, pentru ca acesta pare sa fie doar unul dintre efectele nocive ale poluarii.

Orasul toxic in care locuitorii plang cu sange

Printre alte simptome povestite de cei care au experimentat asa ceva se mai numara si tusea cu sange sau faptul ca locuitorii incep sa aiba hemoragii puternice de acest fel, din senin. Autoritatile au declarat ca sunt depasite de situatie. Poluarea atmosferica e una ce a atins cote alarmante, in cel mai mare oras din Thailanda.

Orasul a fost invaluit intr-o ceata tulbure, timp de cateva saptamani, iar populatia e disperata. Toate scolile au fost inchise pana vineri, fiind o decizie fara precedent din istoria capitalei thailandeze. Guvernatorul a lansat saptamana trecuta un apel in acest sens, fiind desfasurata si o operatiune de curatare a aerului, cu ajutorul dronelor.

Locuitorii au postat pe Facebook foarte multe poze infricosatoare, in care au aratat ce li se intampla, din cauza aerului toxic pe care sunt nevoiti sa il inspire. Chiar si printr-o masca, efectele tot se resimt puternic.

„M-am trezit dimineata epuizat si cu o tuse. Am ajuns la spital cu o infectie respiratorie acuta, cu bronhospasm, si lipsa de oxigen in sange”, a fost marturia unuia dintre locuitorii afectati. Barbatul a facut publice multe imagini cu oameni care sufera, la fel ca el, din cauza poluarii masive.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 06 feb. 2019, 09:47 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă
×