Informaţii şocante! Agresoarea Mirelei Vaida a făcut alte victime pe străzile din Capitală

Publicat: 11 May. 2021, 13:08 Vedete
Informaţii şocante! Agresoarea Mirelei Vaida a făcut alte victime pe străzile din Capitală

Scene desprinse din filmele de groază s-au petrecut în Capitală! Personajul principal, atacatoarea Mirelei Vaida, a fost surprinsă în timp ce îşi căuta alte victime. Adriana Bahmuţeanu a fost cea care a filmat-o pe femeie şi a publicat pe reţelele de socializare momentele de groază prin care au trecut oamenii agresaţi.

După o anchetă amplă, autorităţile au decis să o lase în libertate pe agresoarea Mirelei Vaida, după ce femeia a aruncat cu bolovani în platoul emisiunii Acces Direct.

La câteva săptămâni după decizie, atacatoarea care a intrat dezbrăcată în platou a fost surprinsă într-o filmare în timp ce lovește oameni pe stradă, fără motiv.

”INCREDIBIL!!! Doar in Romania se poate întâmpla asa ceva!!! Atacatoarea Mirelei Vaida este pe strada, in mijlocul Bucureștiului si agresează alte persoane!!! Chiar nu si-a dat nimeni seama ca reprezinta un pericol public??? Doar la noi nebunii sunt lasati in libertate!!! Priviti si va cruciti!!!”a scris Adriana Bahmuțeanu, după ce a publicat scenele terifiante.

Mai mult decât atât, mai mulţi cetăţeni au văzut-o pe Antoanela în timp ce se plimbă fără nicio grijă alături de prietena şi complicea sa Lămâia. Cele două au fost văzute împreună în ultimele zile la biserică, dar şi la un supermarket din Bucureşti.

Ce au decis autorităţile în cazul Mirelei Vaida

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a avut parte de un șoc în momentul în care a aflat decizia autorităților. Se pare că, procurorii care s-au ocupat de caz au decis să schimbe acuzațiile de omor în distrugere și ultraj contra bunelor moravuri.

„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie. Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată”, a declarat Mirela Vaida, la Antena 3.

„Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML. Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE, că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal. Cel puţin asta înţeleg eu din ce spune procurorul în ordonanţă. Asta mă face să nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie”, a mai spus, supărată, vedeta tv.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 May. 2021, 13:08 Vedete
Pe aceeași temă