Profesorul violent care a incercat sa opreasca o bataie din clasa cu pumnii! I-a aplicat unei eleve lovituri grave. VIDEO socant

Publicat: 16 Mar. 2019, 16:25 Viral

Cadrul didactic a vrut sa puna punct unei batai din sala de clasa.

La scurt timp, barbatul a fost filmat cand o batea, la randul sau, pe eleva pe care voia sa o opreasca.

Momentele socante s-au petrecut cu doar cateva zile din urma, in Bulgaria. Profesorul violent a observat ca doi dintre elevii sai se bat, asa ca a intervenit. Barbatul ar fi vrut sa ii desparta pe copiii care isi aplicau lovituri unul altuia, in nestire.

Lucrurile au degenerat atunci cand profesorul pe nume Georgi Dimitrov, in varsta de 60 de ani, a intervenit. Cearta incepuse intre doua fete, iar el s-a bagat intre eleve si a prins-o pe una dintre adolescente, care se lupta cot la cot cu colega ei. A inceput sa ii aplice fetei o corectie, de fata cu toata lumea, desi copila abia incasase cateva lovituri. Imaginile sunt socante si au fost surprinse de catre colegii copilelor care se bateau.

Ulterior, filmuletul a ajuns sa fie publicat in mediul online, spre groaza internautilor, mai ales a parintilor. Momentul grav s-a petrecut intr-o scoala din orasul Lovech, in Bulgaria. Desi ar fi avut intentii nobile, si anume sa le potoleasca pe cele doua eleve, profesorul violent a starnit revolta.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Mar. 2019, 16:25 Viral
Pe aceeași temă