Reacția lui Ilie Năstase, după ce soția sa a sunat la 112: ”Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte”

Publicat: 09 ian. 2021, 13:23 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fostul jucător de tenis a făcut declarații exclusive pentru ProSport despre ”episodul” care a avut loc seara trecută. Ioana Năstase susține faptul că a fost agresată fizic de către soțul ei, Ilie Năstase.

Vineri seara, Ioana Năstase, soția marelui fost jucător de tenis din România, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul polițiștilor, după ce soțul ei a agresat-o fizic. Ilie Năstase a făcut și primele declarații în exclusivitate pentru ProSport, vorbind despre informațiile care au apărut în presă. Contactat de reporteri, pentru un drept la replică, Ilie Năstase a negat acuzațiile, spunând: „Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”.

Ioana Năstase a fost agresată de Ilie Năstase

Un amănunt nou a ieșit la suprafață în căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana, sufletul lui pereche. Ioana Năstase a sunat la poliție, după ce a fost agresată de soțul ei în locuința în care locuiesc împreună. Soția lui Ilie Năstase a mărturisit faptul că soțul ei a agresat-o. În urma agresiunilor, a apelat la poliție, însă nu a dorit să depună o plângere împotriva acestuia. A spus pentru Antena 3 ce s-a întâmplat și cum au decurs lucrurile între cei doi soți.

„Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui.

Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”, a spus Ioana Năstase pentru Antena 3.

Sursă foto: Capturi video Youtube, Arhivă Ciao

Publicat: 09 ian. 2021, 13:23 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă