Ioana Năstase a fost agresată de Ilie Năstase! Primele declarații ale brunetei: „Nu vreau să-i fac rău”

Publicat: 09 ian. 2021, 10:05 Autor: Andreea Voicu Vedete

Un amănunt nou a ieșit la suprafață în căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana, sufletul lui pereche. Ioana Năstase a sunat la poliție, după ce a fost agresată de soțul ei în complexul în care locuiesc împreună.

Soția lui Ilie Năstase a mărturisit faptul că soțul ei a agresat-o. În urma agresiunilor, a apelat la poliție, însă nu a dorit să depună o plângere împotriva acestuia. A spus pentru Antena 3 ce s-a întâmplat și cum au decurs lucrurile între cei doi soți.

„Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui.

Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”, a spus Ioana Năstase pentru Antena 3.

În cursul serii trecute, poliția de la Secția 2 s-a prezentat la locuința celor doi soți: „În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”.

Ioana Năstase, decizie radicală după nunta cu fostul tenismen

După ce Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit, frumoasa brunetă și-a dorit să facă câteva schimbări în viața sa. Aceasta, împreună cu soțul său au discutat și au luat o decizie importantă pentru viitorul relației lor.

După ce Brigitte a renovat locuința după plecarea Amalia Năstase, de data aceasta Ioana s-a decis să schimbe tot decorul casei. Actuala soție a lui Ilie Năstase a povestit că nu se mai simțea bine în acea casă, pentru că ori de câte ori îl vizita pe Ilie simțea ”energiile negative” ale fostelor soții.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 09 ian. 2021, 10:05 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă