Detaliile din spatele bătăii primite de Ioana Năstase de la soț! ”Totul a pornit de la…”

Publicat: 09 ian. 2021, 11:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Seara trecută a avut loc o serie de agresiuni împotriva Ioanei Năstase chiar din partea soțului ei, Ilie Năstase. Bruneta a sunat imediat la poliție, iar oamenii legii și-au făcut apariția la locuința celor doi.

În cursul serii de vineri, Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, a apelat la poliție, după ce a fost agresată fizic de cel care îi este soț. Bruneta a refuzat să depună o plângere penală împotriva soțului ei, având în vedere că are o condamnare. Potrivit declarațiilor sale din presă, Ioana Năstase a mărturisit faptul că zvonurile sunt adevărate iar tot ce și-ar fi dorit aceasta era să iasă teafără din locuința conjugală a celor doi. Totul ar fi pornit de la un lucru simplu, banal, despre care Ioana Năstase nu a dorit să vorbească.

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.

Detaliile din spatele bătăii primite de Ioana Năstase de la soț: ”Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău”

Pe de altă parte, Ioana Năstase a declarat faptul că nu știe dacă va lua decizia de a divorța sau nu de soțul ei, Ilie Năstase. Totul s-ar fi declașant într-o fracțiune de secundă, iar bruneta a mărturisit că nu ar fi sunat la 112, în condițiile în care ar fi fost agresată doar verbal.

„Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a mai spus Ioana Năstase.

În cursul serii trecute, poliția de la Secția 2 s-a prezentat la locuința celor doi soți: „În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 09 ian. 2021, 11:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă