A lovit cu autobuzul un pieton, in mod intentionat! Imaginile VIDEO sunt socante

Publicat: 31 May. 2019, 12:00 Viral

Un sofer care conducea un autobuz de transport public a lovit in mod intentionat un pieton. Barbatul voia sa traverseze, in acele momente.

Totul a fost surprins de catre martori, cu ajutorul telefoanelor mobile. Soferul care a lovit cu autobuzul un pieton a ramas in anonimat. Imaginile sunt socante, iar filmuletul publicat in mediul online a devenit viral intr-un timp record.

Multi l-au blamat pe cel aflat la volanul autobuzului de transport in comun. Acesta isi va pierde locul de munca, au anuntat deja cei de la compania la care lucra soferul. Clipele total ireale au fost surprinse in Roma, in Italia, in urma cu cateva zile. Si-a aprins o tigara in benzinarie si refuza sa o stinga!

Video cu soferul care a lovit cu autobuzul un pieton!

A lovit cu autobuzul un pieton, in mod intentionat

A lovit cu autobuzul un pieton si voia sa isi parcurga, in continuare, ruta! Soferul din imagini s-a certat cu tanarul, iar la un moment dat a decis sa actioneze. A apasat pe pedala de acceleratie cu multa putere si a dat peste cel din fata sa. Masina Tesla fara sofer a evitat un accident grav

In mod infricosator, autobuzul era, in acele momente, plin cu calatori. Multe persoane au asistat la reactiile impulsive ale soferului si s-au speriat, pentru ca nu intelegeau ce se intampla. Acesta le-a pus si pasagerilor viata in pericol, pe langa faptul ca a agresat o persoana in asemenea hal.

S-ar parea ca acest episod sinistru s-a petrecut din cauza nervilor celui aflat la volan. S-a petrecut cand soferul se afla la volanul unuia dintre vehiculele liniei 786 din Roma. Orasul e unul recunoscut ca fiind o atractie turistica deosebita. Tocmai de aceea, internautii au banuit ca persoana lovita de autobuz ar putea fi chiar un turist!

Acest lucru nu a fost insa confirmat de catre autoritatile italiene. De asemenea, incidentul s-a petrecut pe o strada foarte ingusta din Roma. Acolo mai erau parcate si cateva masini, pe ambele sensuri de mers. Angajatorii soferului au fost de parere si ca vor actiona in instanta de judecata, barbatul urmand sa plateasca daune.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 31 May. 2019, 12:00 Viral
Pe aceeași temă