Incredibil! Un moldovean a ramas fara capota de portbagaj! Hotii i-au furat tot ce se putea de pe masina!

Publicat: 08 Jan. 2019, 10:52 Life

Un șofer din Chișinău a descoperit uimit că un hoț i-a furat ușa de la portbagaj.

Un moldovean a ramas fara capota de portbagaj! Hotii i-au furat tot ce se putea. Totul s-a petrecut peste noapte chiar in timp ce ningea, astfel masina a fost gasita a doua zi de proprietar plina de zapada. Din cate se pare hotii stiau exact ca este vorba de o masina hybrid si au ales sa fure fix partile pe care le pot vinde cel mai usor pe piata neagra.

Au furat portbagajul care este una dintre piesele cele mai scume din caroseria masinii, iar apoi lovitura de gratie i-au dat-o soferului atunci cand i-au furat inclusiv bateriile masinii care o fac sa mearga in modul electric. Soferul si-a gasit masina pur si simplu vandalizata si plina de zapada.

Un moldovean a ramas fara capota de portbagaj

Inclusiv din bord au scos o serie de butoane si alte accesorii, dovada clara ca stiau exact ce fac si cum trebuie sa actioneze. Masina nu mai poate fi folosita in prezent, iar soferul a depus deja o plangere la Politie dar sansele ca hotii sa fie prinsi sunt destul de mici.

Infractionalitatea in Chisinau este foarte ridicata si hotii in general vand obiectele pe care le fura din masini pe site-uri de specialitate din Europa sau Rusia. Imaginile cu masina vandalizata de hoti au devenit virale pe Facebook si toata lumea se plange de experiente similare traite in capitala Moldovei.

Publicat: 08 Jan. 2019, 10:52 Life
Pe aceeași temă