Soferul unui taxi s-a certat cu un ‘client’! Cursa facea 115 lei, dar nu a vrut sa ii dea banii. Surpriza: cine era in masina VIDEO

Publicat: 04 dec. 2018, 13:59 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

Un clip video realizat de un taximetrist din Cluj Napoca s-a viralizat fix ca painea calda pe Facebook.

Imaginile video au fost descrise ca ‘Soferul unui taxi s-a certat cu un ‘client’!’ Evident, toata lumea a dat click sa afle ce s-a intamplat. Sa vada cum a decurs discutia dintre sofer si client. Si va recunoastem ca si noi am dat click din acelasi motiv.

Din fericire, in clipul video viral cu cearta in taxi din Cluj nu e vorba de un scandal. Este vorba de o gluma pe care a facut-o soferul, la ceas de seara. Clientul din spate este, de fapt, o pisica alba, mancata copios si adormita.

Citeste continuarea pe pagina 2:

Soferul unui taxi s-a certat cu un ‘client’!

„Domnule, mie imi dai banii, nu ma intereseaza de unde ii scoti, ce faci, chemi pe cineva sa plateasca… Daca nu, iese nasol. Nu am chef acum sa merg la politie, am muncit toata noaptea. Nu am timp acum si de politie, fa bine si scoate banii. Plateste cat e acum si apoi vedem daca mai mergi in continuare.

sofer taxi pisica masina videoScoate banii si plateste acum! Nu ma intereseaza cine esti, nu sunt curios, nu am crescut in pus, cunosc si eu lume si nu mi-e frica de tine. Daca nu platesti cursa, iese nasol. Ba, m-ai plimbat in tot Clujul, ai mancat, ai baut si acum dormi pe bancheta. Fa bine, scoala-te si plateste cursa. Nu ma fa ca trag pe dreapta. Auzi, te-ai trezit? Uita-te la mine! Nu te intinde acuma!

sofer taxi pisica masina videoBai, ma auzi? Plateste cursa nu te mai pune la somn acuma. 115 lei pe ceas si el inca tot doarme. Asculta-ma… daca nu imi dai banii pana maine, niste tocuri, o gentuta si pe Calea Turzii”, zice soferul amuzant, pe filmare.

Publicat: 04 dec. 2018, 13:59 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă