Si-a ucis familia pentru amanta lui. Ce au gasit politistii in mobilul barbatului e revoltator!

Publicat: 04 Dec. 2018, 12:34 Life

Un barbat din America si-a macelarit intreaga familie pentru a putea trai fericit cu amanta. Asa credea el...

Si-a ucis familia pentru amanta lui. Bărbatul din Colorado credea ca va scapa si va trai fericit cu noua femei din viata lui. S-a inselat! A fost prins de politie care a cercetat toata casa. Mai ales mobilul ucigasului.

Aceștia au făcut publice datele obținute din telefonul bărbatului, care i-a înregistrat toate căutările pe Google pe care acesta le-a făcut de când a început relația cu amanta si pana cand si-a ucis familia, informeaza digi24.ro.

Datele lui se intind pe 2.000 de pagini. Din ele, politia a aflat ca Chris Watts si-a cunoscut amanta la munca. Nichol Kessinger lucra cu ucigasul. I-a salvat numarul in telefon pe 14 iunie 2018. Au inceput sa intretina relatii intime cand sotia barbatului nu era acasa.

Shanann Watts, și cele două fetițe ale cuplului – Bella, în vârstă de 4 ani, și Celestre, de 3 – se aflau în vizită la niște rude din Carolina de Nord. Nu stia ca sotul ei incepuse o relatie cu o colega de la munca. Cei doi se afisau in public si isi trimiteau poze indecente.

In iulie, Kessinger a căutat pe Google „Man I’m having affair with says he will leave his wife” (n.r. „Am o aventură cu un bărbat care spune că își va părăsi soția”). Câteva ore mai târziu, Watts căuta „Victoria Secret” (n.r. de fapt „Victoria’s Secret”, o firmă celebră de lenjerie intimă din SUA).

În aceeași zi, Shanann Watts îi trimite soțului mesaje în care îi spune că a realizat „ce lipsește din relația noastră”. Il acuză pe acesta că nu îi oglindește la rândul lui sentimentele și eforturile.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Dec. 2018, 12:34 Life
Pe aceeași temă