Sotia lui Aurel Tamas il vrea inapoi de la amanta. Ce spune despre situatia creata

Publicat: 28 Feb. 2019, 13:38 News 3

In urma cu cateva zile, lumea mondena a fost uimita sa afle ca Aurel Tamas are o amanta de 27 de ani. Eliza e o satena focoasa si sexy rau!

Cu toate ca a fost umilita, sotia lui Aurel Tamas il vrea inapoi de la amanta. Femeia a marturisit pentru click.ro ca il iubeste si vrea sa continue mariajul cu el. In prezent, Aurel Tamas ar locui cu Eliza Ancau, o clujeanca frumoasa si tinerica. Intre cei doi e o diferenta de 30 de ani.

Cantaretul de folclor s-a mutat deja cu ea, in Cluj, si o lasa sa ii conduca restaurantul. Eliza Ancau este un fotomodel din Romania care are cateva titluri de Miss in portofoliu. Este superba si o duce capul. Cu toate ca a fost umilita de infidelitatea sotului, Marieta il vrea inapoi pe Aurel Tamas.

Sotia lui Aurel Tamas il vrea inapoi de la amanta

„Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”, a marturisit femeia indurerata.

Cine e sotia lui Aurel Tamas

In anul 1991, cantaretul din Cluj s-a casatorit cu Marieta. Femeia, frumoasa si desteapta, e de meserie avocat. Cei doi s-au casatorit si au impreuna un fiu care urmeaza sa faca 18 ani peste cateva luni.

Cei doi au muncit cot la cot si au strans o avere colosala. Aurel Tamas si Marieta poseda terenuri, case, autoturisme si multe lucruri scumpe. Cu toate ca averea e mare, iubirea s-a cam diminuat. Dar Marieta il vrea pe Aurel Tamas inapoi de la amanta Eliza.

Cine e amanta lui Aurel Tamas

Eliza Ancau are 26 de ani si este din Cluj. Este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice si e fotomodel. A castigat cateva titluri de Miss. Surse din anturajul celor doi sustin ca Aurel Tamas nu stie cum sa o mai rasfete pe tanara lui amanta.

Cei doi s-au cunoscut in cadrul emisiunii artistului, Minunile lui Tamas. A fost asistenta lui, la Look TV. Mai nou, ea este impresara lui Aurel Tamas.

”Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nici o treabă”, a declarat o sursă.

Poze SEXY cu amanta lui Aurel Tamas, Eliza!

Publicat: 28 Feb. 2019, 13:38 News 3
Pe aceeași temă