Aurel Tamas are amanta! A divortat de sotie pentru o satena tanara si FOCOASA!

Publicat: 25 Feb. 2019, 15:35 Vedete

Dupa un mariaj de 20 de ani, Aurel Tamas a decis sa divorteze si sa isi petreaca zilele alaturi de amanta sa care e o tinerica focoasa si superba!

Aurel Tamas are amanta! A divortat de sotie pentru un model cu 30 de ani mai tanar decat el. Sotia si Aurel Tamas au decis sa puna capat mariaajului si sa imparta tot ce au. Amanta lui Aurel Tamas este un model de succes, extrem de cautat in Romania.

Cantaretul de muzica populara, in varsta de 57 de ani, sarbatoreste deja decizia de divort cu tinerica lui, desi neaga ca e despartit oficial. Tămaș, a hotărât deja că vrea sa plece într-o vacanță prelungită împreună cu Eliza, în Spania, acolo unde s-au și cunoscut.

Aurel Tamas are amanta si ar fi divortat

”Dacă dumneavoastră credeți că am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divorțat, nu sunt despărtit. Viata mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental.

Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele in cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori până acum. De unii scriu că au murit, de mine că am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, așa că nu am timp de astfel de prostii”, a declarat artistul.

Cine e amanta lui Aurel Tamas

Eliza este o tanara superba. Chiar superba! Este model de meserie si frumusetea ei ii aduce multe contracte. E cu 30 de ani mai tanara decat Aurel Tamas, cu care si locuieste. Conform stirimondene.fanatik.ro, cantaretul de muzica populara a pus-o pe Eliza in conducerea afacerilor pe care le are.

Eliza ar administra restaurantul cantaretului din Cluj. Aceasta se duce acolo de cateva ori pe saptamana, pentru a verifica actele si angajatii. Eliza are multe contracte de modelling pe care trebuie sa le onoreze. Cand are liber, trece pe la restaurant si seara si-o petrece alaturi de iubitul ei.

Publicat: 25 Feb. 2019, 15:35 Vedete
Pe aceeași temă