O mai stii pe jurnalista Marie Jeanne Ion, care a fost rapita acum 14 ani in Irak? Vezi cum arata in prezent

Publicat: 13 May. 2019, 15:04 News 3

Totii romanii au stat cu sufletul la gura in 2005, atunci cand jurnalista de la Prima TV, Marie Jeanne Ion, a fost rapita.

O mai stii pe jurnalista Marie Jeanne Ion? Acum este cu totul alta persoana, dupa ce si-a vazut moartea cu ochii intr-unul din cele mai urate moduri cu putinta.

Isi traieste viata linistita alaturi de familia sa si fiul sau, care este deja elev in clasa a cincea. Acel eveniment inca aduce o umbra de tristete tuturor romanilor.

Marie Jeanne Ion a fost rapita impreuna cu cameramanul Sorin Miscoci si de jurnalistul Ovidiu Ohanesian. Jurnalista a declarat in urma cu trei ani ca acel tragic eveniment a marcat-o pe viata si ca n-o sa poata uita niciodata prin ce a trecut.

„Eram in Liban cu sotul meu, chiar de Ziua Indragostitilor. A fost ideea mea, ca jurnalisti ajungeam usor in Europa. Il stiam pe Christian de mult timp si am zis sa le facem o surpriza jumatatilor noastre. O destinatie ca Beirut era mai greu de prins.

Am ajuns pe 13 noaptea si a doua zi a fost atentat. Am intrat in magazin ca sa ne uitam la haine, ca turistii, si atunci am auzit bubuiturile. Noi, fetele, eram cu cumparaturile. Ei din asta traiesc, e ca un Vest Salbatic pe vremea cautatorilor de aur.

Sunt religiosi, ascultau Coranul la radio, asta spune multe despre nivelul lor de educatie. Nu au alta varianta”, a marturisit Marie Jeanne Ion la WOWbiz acum trei ani, potrivit stirimondenefanatik.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 May. 2019, 15:04 News 3
Pe aceeași temă