O mai stii pe jurnalista Marie Jeanne Ion, care a fost rapita acum 14 ani in Irak? Vezi cum arata in prezent

Publicat: 13 May. 2019, 15:04 News 3

Totii romanii au stat cu sufletul la gura in 2005, atunci cand jurnalista de la Prima TV, Marie Jeanne Ion, a fost rapita.

O mai stii pe jurnalista Marie Jeanne Ion? Acum este cu totul alta persoana, dupa ce si-a vazut moartea cu ochii intr-unul din cele mai urate moduri cu putinta.

Isi traieste viata linistita alaturi de familia sa si fiul sau, care este deja elev in clasa a cincea. Acel eveniment inca aduce o umbra de tristete tuturor romanilor.

Marie Jeanne Ion a fost rapita impreuna cu cameramanul Sorin Miscoci si de jurnalistul Ovidiu Ohanesian. Jurnalista a declarat in urma cu trei ani ca acel tragic eveniment a marcat-o pe viata si ca n-o sa poata uita niciodata prin ce a trecut.

„Eram in Liban cu sotul meu, chiar de Ziua Indragostitilor. A fost ideea mea, ca jurnalisti ajungeam usor in Europa. Il stiam pe Christian de mult timp si am zis sa le facem o surpriza jumatatilor noastre. O destinatie ca Beirut era mai greu de prins.

Am ajuns pe 13 noaptea si a doua zi a fost atentat. Am intrat in magazin ca sa ne uitam la haine, ca turistii, si atunci am auzit bubuiturile. Noi, fetele, eram cu cumparaturile. Ei din asta traiesc, e ca un Vest Salbatic pe vremea cautatorilor de aur.

Sunt religiosi, ascultau Coranul la radio, asta spune multe despre nivelul lor de educatie. Nu au alta varianta”, a marturisit Marie Jeanne Ion la WOWbiz acum trei ani, potrivit stirimondenefanatik.ro.

O mai stii pe jurnalista Marie Jeanne Ion

O mai stii pe jurnalista Marie Jeanne Ion

Aceasta a mai declarat si pentru Sinteza Zilei cine considera ca este vinovatul.

„Cred că Omar Haysaam este vinovat de ce s-a întâmplat, ceea ce a constatat Justiţia cred că este real, pentru că au fost nişte lucruri ciudate inclusiv în timpul derulării evenimentelor de acolo, dar de aici şi până la a face speculaţii că sunt implicaţi politicieni e cale lungă.

Mi se pare dificil ca Hayssam să fie extrădat din Siria, deoarece eu cred că implicaţiile acestui caz depăşesc graniţele României şi ale Siriei? În ce fel de ţară trebuie să trăieşti ca să accepţi ca cineva doar pentru puerilul motiv faimă ar fi acceptat aşa ceva.

Din secunda în care ne-am aflat în maşina răpitorilor am fost în pericol de moarte. În Irakul acelei perioade tumultoase, cu o grămadă de ceckpoint-uri, dacă cineva din forţele de ordine ar fi văzut arme în maşina în care ne aflam ar fi deschis focul?” a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Publicat: 13 May. 2019, 15:04 News 3
Pe aceeași temă