Tragedie în lumea televiziunii! O jurnalistă a fost lovită de o mașină chiar în timp ce transmitea un LIVE

Publicat: 09 Dec. 2019, 18:18 News

Reporterița Jessenia Hatti-Barrett de la postul de televiziune Telemundo relata despre un jaf care a avut loc în Miami, la un magazin de bijuterii, când a fost lovită de o mașină care a apărut parcă de nicăieri.

Șoferul autoturismului a dat cu spatele, nu a văzut-o pe jurnalistă și a lovit-o. Jessenia a fost ajutată de un coleg din echipă, care a tras-o imediat din fața mașinii.

View this post on Instagram

¡Gajes del oficio! Esa es la realidad de las riesgos a los que nos enfrentamos los periodistas y esta vez me tocó a mi. Les prometo que estoy bien, en el video parece peor de lo que realmente fue y si, pudo haber sido peor pero gracias a Dios y a mi ahora #Heroe personal, mi compañero @gaston.toledo no me arrollaron. El conductor, dijo que no me vio y repetía muy nervioso que lo sentía muchísimo y que no me había visto. Todo sucedió mientras transmitíamos en vivo. #ReporterLife #reporter #Telemundo51

A post shared by Jessenia Hatti Barrett (@jessyhattinews) on

Femeia a avut noroc și, din fericire, nu a pățit nimic, potrivit cancan.ro. Reporterița s-a ales doar cu o sperietură groaznică.

Publicat: 09 Dec. 2019, 18:18 News
Pe aceeași temă