Tragedie! Mama unei cunoscute jurnaliste a murit!

Publicat: 11 Mar. 2020, 14:28 Arhiva
Tragedie! Mama unei cunoscute jurnaliste a murit!

Tragedie fără margini! În urmă cu un an, cunoscuta jurnalistă Lyra McKee a fost ucisă într-un schimb de focuri  la Londonderry, în Irlanda de Nord. La niciun an de la moartea acesteia, mama sa a încetat din viață la un spital din Belfast.

Lyra McKee s-a născut în Belfast și a scris adeseori despre conflictul nord-irlandez. Cu puțin timp înainte de a fi prinsă în schimbul de focuri, jurnalista publicase pe Twitter o imagine din mijlocul conflictului. „Derry, în această seară. O nebunie totală”, a scris ea în dreptul fotografiei.

„Eram alături de această tânără atunci când a căzut lângă un Land Rover”, a scris pe Twitter jurnalistul de la Belfast Telegraph Leona O’Neill. „Am sunat la ambulanţă, însă poliţia a pus-o în spatele vehiculului şi a dus-o la spital, unde a decedat”, a adăugat aceasta.

Mama jurnalistei, Joan Lawrie, a murit cu 5 săptămâni înainte de comemorarea primului an de la moartea fiicei sale. Un membru al familiei a scris pe Twitter: ”Soacra mea a murit noaptea trecută din cauza supărării. Nu a putut să trăiască fără fetița ei Lyra. Am iubit-o pe soacra mea cu toată inima, o voi iubi și dincolo de eternitate”.

 

Publicat: 11 Mar. 2020, 14:28 Arhiva
Pe aceeași temă