Adrian Alexandrov a pus mana pe 200.000 de euro! Logodnicul Elenei Udrea si-a vandut bunurile. De ce

Publicat: 13 mai 2019, 17:28 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

In urma cu o luna sau mai bine de o luna, fostul model si-a scos la vanzare vila din Corbeanca. Acesta a cerut, initial, suma de 205.000 de euro.

Adrian Alexandrov a pus mana pe 200.000 de euro! Logodnicul Elenei Udrea s-a vandut vila din Corbeanca. Acesta a publicat anuntul pe site-ul agentiei sale imobiliare. Pentru ca nimeni nu il cauta si isi dorea cu ardoare sa scape de imobil, Adrian Alexandrov a mai lasa la pret.

Logodnicul Elenei Udrea a modificat anuntul, in urma cu 2 saptamani. A scazut de la suma de 205.000 euro pana la 198.000 de euro, negociabil. Anuntul a disparut complet de pe site-ul agentiei sale imobiliare in urma cu cateva zile, semn ca a reusit sa isi vanda vila din Corbeanca.

Adrian Alexandrov a pus mana pe 200.000 de euro!

“Vilă de vânzare în Corbeanca, 170 mp utili, 4 dormitoare – vedere la lac. RE/MAX Estates vă propune spre vânzare o superbă vilă în Corbeanca, amplasată pe strada Laguna Albastră. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională.

Zona se bucură şi de un acces uşor către centrele comerciale, aeroport, zonele bussines şi de divertisment dezvoltate în centrul şi nordul Bucureştiului. Prima imagine cu Elena Udrea dupa ce a iesit din puscarie! A fost arestata la 13 zile dupa ce a nascut!

Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului îi place să îşi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara. Elena Udrea si Adrian Alexandrov sunt fericiti alaturi de fiica lor. Eva Maria creste pe zi ce trece

La etajul 1 regăsim 3 dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi semineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case. Parcarea dispune de 2 locuri de parcare în curte”, este descrisă proprietatea lui Alexandrov. Iti mai amintesti cum arata Elena Udrea la inceputul carierei? Imagini vechi cu ea

Publicat: 13 mai 2019, 17:28 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă